"Troede det var i orden" at efterlade 3-årig alene i 8 dage - nu er den lille pige død

Shutterstock.com

En lille pige på kun tre år, blev efterladt alene hjemme i hele otte dage, da hendes mor skulle besøge sin kæreste - det endte med at koste hende livet.

Saki Kakehashis bestemte sig for at hun ville besøge sin kæreste omkring 1100 kilometer væk fra hjemmet, hvor hende og hendes lille datter Noas hjem i Tokyo. Så det gjorde hun - men hun tog ikke sin lille pige med. Hun efterlod nemlig Noa alene hjemme i otte dage, hvor den lille pige sultede ihjel, alt imens at hendes mor var på kærestebesøg.

Da Saki Kakehashis vendte hjem efter det otte dage lange besøg hos sin kæreste, fandt hun sin livløse datter i lejligheden og hun tilkaldte derfor hjælp, det skriver The Mirror. 

Den lille pige blev bragt til hospitalet, hvor hun blev erklæret død. 

Læs også

Mor til 4 ville hjælpe ved ulykke - Det endte fatalt

Lejligheden var fyldt med skrald og den lille pige blev fundet med en meget beskidt ble, som ikke var blevet skiftet i dagevis. 

I første omgang fortalte den 24-årige mor at lille Noa havde været syg i flere dage, men at hun ikke havde haft råd til at tage hende med på hospitalet og at hun nu havde været helt livløs. Senere ændrede hun dog sin forklaring og indrømmede over for betjentene at hun havde efterladt den lille pige alene hjemme. 

"Troede det var i orden"

Hun fortalte også politiet at hun havde troet at det “ville være i orden”, at efterlade den kun 3-årige pige alene i hjemmet, mens hun besøgte sin kæreste i den anden ende af landet. 

En undersøgelse af den lille pige viste, at hun var død af svær dehydrering og sult. 

Noa boede alene med sin mor, som var fraskilt fra Noas far. Den lille piges vuggestue kunne fortælle at de ikke havde set noget til pigen det seneste år. 

Kilder tæt på moderen, kunne også fortælle at det ikke var unormalt at hun efterlod Noa alene hjemme, nogle gange op til flere dage. 

 

Læs også

Jimmy kørte for hurtigt og blev stoppet: Hans utrolige forklaring fik politiet til at droppe bøden

 

 

 

Dagens Gossip