Bad Santa: Upassende billeder fik julemand fyret fra shoppingcenter

Foto: Facebook/Gary Haupt

Når man arbejder som julemand i juletiden, så skal man være ekstra påpasselig med, hvilke billeder man deler af sig selv. Det har den 69-årige Gary Haupt erfaret, da han blev fyret fra et shoppingcenter som julemand.

Hvert år er der rigtig mange mænd over hele verden, der ikke kan vente på, at det bliver december. Det er nemlig den tid, hvor de kan iføre sig deres julemandskostume og tage på arbejde rundt omkring i diverse byer.

I mange lande er det en tradition, at små børn kan få lov til at møde julemanden i deres lokale shoppingcenter, og særligt i USA har dette været en fast tradition i mange år.

Læs også

Mor forarget over nøgen far i mændenes omklædningsrum: "Hans bagdel var behåret og uattraktiv"

For 69-årig Gary Haupt har det også være en fast tradition at lade sig hyre som julemand til diverse arrangementer, men Gary Haupt får nok ikke lige så mange tilbud, som han plejer.

Cherry Lane Shopping Centre hvor Gary Haupt skulle være julemand i år, har nemlig valgt at fyre den ældre ‘Sankt Nikolaus’, da de opdagede nogle billeder af ham på Facebook, hvor han udviste en upassende opførsel.

Spankede unge piger

Det er særligt tre billeder på Facebook, der har været årsagen til, at Gary Haupt er blevet fyret. 

Det første billeder herunder viser julemanden, der hjemme i sin private bolig lader som om, at han rører ved en kvindes bryster. Kvinden er negleteknikeren Michelle Prystay, der efterfølgende selv har udtalt, at der blot er tale om humor, og at han ikke burde blive straffet for det.

Foto: Gary Haupt / Facebook

På billede to ser man julemanden med en ældre kvinde, hvor han drikker af en lommelærke. Gary Haupt har dog fortalt, at låget var på flasken, og at han blot lod som om, at han drak af den.

Foto: Gary Haupt / Facebook

Det sidste billede viser Gary Haupt, der ved siden af to teenagere sidder dybt begravet i sin telefon. Det gør de to teenagere også, og det var altså meningen med det opstillede billede. Shoppingcentret kunne dog ikke se humoren i det.

Foto: Gary Haupt / Facebook

Gary Haupt havde inden de tre billeder fået en advarsel fra centret. Det skyldes, at Gary Haupt året inden lod sig stille op til et ‘frækt’ billede. En gruppe unge piger henvendte sig til julemanden og spurgte, om de ikke måtte tage et billede af ham, hvor han spankede dem i numsen.

Julemanden sagde naturligvis, men fik efterfølgende et slag på hånden fra shoppingcentret. De tre ovenstående billeder blev så dråben for shoppingcentret, der nu har afskediget ham. Det skriver Globalnews, der har talt med julemanden.

Er det for meget, at shoppingcentret fyrer ham på baggrund af de ovenstående billeder?

Læs også

DMI udsender kategori 1 advarsel – Voldsomt vejr

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip