Bageri bruger kage til at fange indbrudstyv

Foto: Fox6 Nyheder

Et amerikansk bageri har taget en noget anderledes metode i brug, i forsøget på at få identificeret, og forhåbentligt fanget, en mand der var brudt ind i butikken.

Det er langt fra nemt, at få startet en virksomhed, og ganske sandsynligt endnu sværere at vi den virksomhed til at levere et økonomisk overskud. 

Så når andre forsøger, at få en gratis bid af kagen, på butikken og dens hårdtarbejdende ejers bekostning, er det ikke så mærkeligt at ejeren bliver frustreret og vred. 

 

Læs også

Familie gjorde grusom opdagelse i baghaven: 'Som at vågne til et mareridt’

Det var nok også mange af de følelser Karen og Eric Krieg stod med, efter en indbrudstyv trængte ind i deres bagerbutik, i håbet om en hurtig, og ikke mindst nem måde at tilegne sig en god håndfuld kontanter. 

Det er dog desværre langt fra altid, at det lykkes politiet at identificerer og indfange denne slags kriminelle, da der kan være meget få beviser i sagerne.

I denne specifikke sag, var der dog et udmærket bevis, på hvem den skyldige var. Overvågningskameraer i butikken fangede nemlig en god del af den mistænktes højre side af ansigtet. 

Karen og Eric Krieg, der ejer bageriet Canfora i den amerikanske delstat Milwaukee, havde dog enten ikke tillid, eller troen på, at det lokale politi ville være i stand til at finde manden, og de tog derfor sagen i egen hånd - det skriver Unilad.

Billederne af gerningsmanden, om end udmærket, taget i betragtning af de er optaget i nærmest total mørke, men ligefrem at kunne identificerer en person ud fra disse optagelser, kunne godt blive en udfordring. 

I stedet for at overlade opgaven til politiet besluttede Karen og Eric Krieg, at tage sagen i egen hånd og sprede budskabet om den mistænkte på den bedste måde, de kunne komme i tanke om – Og her må man give parret ros for deres kreativitet.

De valgte nemlig, hvad de synes var den bedste vinkel og bedste stillbillede, der kunne hjælpe med at identificerer tyven, og brugte hans ansigt som dekoration, på en helt ny 'krimikage'.

“Jeg tænkte ‘okay, jeg har tænkt mig at sætte den mistænktes ansigt på en kage," - fortalte Karen til den lokale nyhedskanal Fox 6, og tilføjede, at håbet var, at kunderne kan være i stand til at sætte et navn på ansigtet.

I et opslag på bageriets Facebook-side skrev ejerne:

“Vi har lavet lækre kager med hans billede på dem!

Vi inviterer Bay View-fællesskabet til at komme ind og tage en bid af tyven, så længe lager have,

Hvis du genkender denne mand, så ring til Milwaukee politi,”

Læs også

Efter ikonisk DR-program: Nu overtager “I hus til halsen”-Søren Vester

Selvom man umiddelbart kunne tro, at dette var et skud i tågen, i forsøget på at fange manden, viste den kreative ide, rent faktisk at bære frugt, da en eller flere af butikkens kunder kunne genkende den mistænkte.

Tyven er derfor blevet meldt til politiet, men ifølge Unilad, er der endnu ikke foretaget anholdelser i sagen.