Bankdirektør brugte millionbeløb på stripklub: Nu risikerer han 6 års fængsel

Foto: Shutterstock.com

En bankdirektør brugte 1,4 millioner kroner på stripklubber, og hævdede, at det var en forretningsrelateret udgift.

En tidligere schweizisk bankdirektør, som er tiltalt for bedrageri, hævder, at de mere end 1,4 millioner kroner, han brugte på stripklubber, var en forretningsrelateret udgift. Det skriver australske News.

Læs også

Nu kan det være slut med årelang tradition: Vil forbyde at spise hunde

Pierin Vincenz, tidligere direktør i banken Raiffeisen Switzerland, blev engang hædret som 'årets bankmand', hævdede også, at de 5.000 kr. han brugte på en date med en kvinde fra Tinder, var en forretningsrelateret udgift, da han overvejede at ansætte hende.

Schweiziske anklager hævder også, at Pierin Vincenz betalte en hotelregning på næsten 30.000 kr. med firmakortet. Prisen blev så høj, da værelset var ødelagt efter et 'stort slagsmål' mellem ham og en stripper, han var kærester med.

Vincenz' tidligere arbejdsgiver hævder også, at den tidligere direktør brugte 200.000 kr. af virksomhedens penge på en rejse til Mallorca, hvortil han fløj med privatfly. Det skriver Reuters.

Pierin Vincenz er en af syv tidligere bankfolk, der er sigtet for bedrageri. Det hævdes også, at han brugte sin position til at lave hemmelige aftaler ud over dem, der blev indgået mellem Raiffeisen og andre parter mellem 2006 og 2017.

Anklagerne kræver, at den 65-årige tidligere direktør og de øvrige tiltalte i sagen skal betale en erstatning på mere end en halv milliard kroner. Derudover kræver anklagerne, at de idømmes seks års fængsel.

Alle syv, der er blevet sigtet i sagen i Schweiz, har nægtet sig skyldige i de anklager, der er blevet fremsat mod dem.

Læs også

Tilbagekalder populær alkoholdrik

Retssagen har vakt stor interesse og mediebevågenhed i Schweiz. Faktisk var der så stor interesse for denne sag, at myndighederne var nødt til at flytte retssagen fra en lokal retsbygning i Zürich til et betydeligt større lokale.

 

Dagens Gossip