Barn binder sin hund fast til parkbænk, efterlader en hjerteskærende seddel og forlader hunden

@MascotaCoyoacan

Optagelser viser en hund, der blev forladt i en park af et lille barn, der hævdede, at forældrene mishandlede hunden, og at det var for smertefuldt at se den lille hund lide.

En hjerteskærende video viser, hvordan en kvinde finder en lille hvalp, der er bundet fast til en bænk i en park med en seddel placeret på bænken ved siden af. På sedlen stod der, at hunden blev mishandlet i hjemmet, og derfor ville barnet skille sig af med den.

Læs også

Coronaens effekt: Sygeplejerske deler vildt før- og efterbillede

På sedlen stod der “Vær så venlig at adoptere denne hund og pas godt på ham,” lyder det i begyndelsen af sedlen, der fortsættes:

“At efterlade min hund her gør virkelig ondt, men beslutningen er taget fordi mine forældre mishandler ham, og det gør for ondt at se ham i den situation,”

Pas på ham

“Så hvis du læser dette og bliver rørt, så vær venlig at adopter ham og pas på ham. Hvis ikke, så lad venligst sedlen ligge, så en anden person kan læse det og adoptere ham. Tak.” lyder det slutteligt på sedlen, der er skrevet med hvad der ligner håndskriften fra et barn.

På sedlen nævnes det også, at hunden hedder Max.

Hunden blev efterladt ved en parkbænk i Mexicos hovedstad, Mexico City den 22. november.

Barnet der efterlod din elskede hund Max, kan nu glæde sig over, at Max blev fundet og nu er på et internat, hvor de passer godt på ham. Ifølge mediet DailyStar, var Max meget nervøs, da han blev løsladt fra bænken, men nu reagerer han positivt og lader folk klappe og ae ham.

Læs også

18-årig chokeret over fund i hospitalstoilet

 

 

 

Dagens Gossip