Basketball-legenden Kobe Bryant er død

Kobe Bryant er død efter helikopterstyrt. Foto: Shutterstock.

Den kun 41-årige Kobe Bryant er afgået ved døden efter en helikopterulykke.

Flere amerikanske medier bekræfter her søndag aften, at den amerikanske basketball-legende Kobe Bryant er afgået ved døden efter et helikopterstyrt.

Søndag morgen lokal tid styrtede Bryants private helikopter ned i bjergene omkring Calabas, der ligger vest for Los Angeles. De lokale myndigheder har bekræftet styrtet og derudover bekræftet, at alle fem ombordværende i helikopteren er blevet dræbt i styrtet.

Der gik ild i den private Sikorsky-helikopter. Selvom der hurtigt kom hjælp til stedet, lykkedes det ikke at redde nogen af de ombordværende ud af helikopteren i live.

Det forlyder, at hustruen ikke var ombord, men det er stadig uvist om nogen af parrets fire døtre var ombord. 

Bryant  spillede hele sin karriere for Los Angeles Lakers og er dermed en klublegende, der holder flere klubrekorder. Kobe Bryant var den fjerde basketballspiller nogensinde, der fik scoret 32.000 points i sin karriere. De andre tre var: Michael Jordan,  Kareem Abdul-Jabbar og Karl Malone. Siden har Lebron James også passeret 32.000 point. Kobe Bryant er stadig den fjerde mest scorende spiller i NBA nogensinde.

Twitter er eksploderet i kondolencer fra kendisser til Kobe Bryants efterladte, ligesom gamle holdkammerater ikke kan begribe den store tragedie, der har udspillet sig for den tidligere stjerne. 

Kobe Bryant blev kun 41 år.

Læs også

Tragisk ulykke: Far og søn dræbt

 

 

 

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip