Beboer fandt 225 kilo kogt pasta i skoven: Du gætter aldrig, hvordan det var endt der

Skrevet af Henrik R

1 uge siden

|

08/06/2024
Udland
Foto: Facebook / Ladbible
Foto: Facebook / Ladbible
Mysteriet om 225 kilo tilberedt pasta i en skov er endelig blevet løst.

Dagens topnyheder

For en måneds tid siden gjorde en beboer i byen Old Bridge Township i New Jersey i det nordøstlige USA en mærkværdig opdagelse, da vedkommende gik en tur i skoven. 

Tæt på en å lå der nemlig ifølge Ladbible enorme mængder af forskellige former for pasta, der tilsyneladende var tilberedt - dog uden hverken sovs, ketchup eller parmesan.

Beboeren kontaktede kommunen, som sendte Nina Jochnowitz ud for at undersøge sagen. 

Hun tog billeder af pastaen og delte dem på Facebook, og hun var desuden med til at vurdere, at der er cirka 225 kilo pasta i skoven. 

Herefter skulle efterforsknings- og oprydningsarbejdet i gang. 

At slippe af med pastaen var formentlig nemt nok, men Jochnowitz var interesseret i at vide, hvordan flere hundrede kilo pasta var endt i en skov i New Jersey, og derfor begyndte hun at undersøge sagen nærmere. 

På Facebook og Reddit havde folk travlt med at finde på pastaordspil, såsom: "It was pasta expiration date" eller "We should send the perpetrators to the state penne tentiary," men i mellemtiden har Jochnowitz i samarbejde med nogle lokale beboere rent faktisk løst gåden. 

Det har nemlig vist sig, at den enorme mængde pasta stammede fra et nærliggende hus, hvor ejeren kort forinden var død. 

Derfor havde sønnen til den afdøde fået til opgave at tømme huset, som gemte på en overraskende hemmelighed. 

I køkkenskabene var der nemlig uanede mængder pasta, og dem skilte sønnen sig af med ved at smide dem ved åen i skoven, og her har voldsom regn fået det til at blive opsvulmet og blødt, så det lignede, at pastaen var tilberedt. 

Mysteriet er altså løst, og pastaen er blevet fjernet af kommunen, da man frygtede, at det kunne forurene vandet i åen, som blandt andet bruges til at forsyne byen med vand.