4-årig dreng voldtaget af asylansøger på toilet

Skrevet af Sol Stoffregen

17/08/2016

Mest læste i dag

En grim sag har rystet Tyskland, efter det er kommet frem at, en afghansk asylansøger på et tysk asylcenter har seksuelt forulempet en 4-årig dreng. Det skriver den britiske avis Metro.

Den 22-årige afghanske mand er anklaget for at have voldtaget den lille dreng, der sammen med sin familie var flygtet fra Irak og derfor også opholdt sig på asylcentret i byen Boostedt i det nordlige Tyskland.

Voldtægten skete, da drengen var på toilettet på asylcentret. Pludselig opdagede drengens far, at der stak to par fødder ud fra sønnens toiletbås - det ene var et par børnefødder, mens det andet var et par voksenfødder.

Læs også: 28-årig kvinde gruppevoldtaget af ni irakiske mænd

Den tyske avis Holsteinischer Courier beretter, at den 22-årige asylansøger har forklaret, at han hjalp drengen med gå på toilettet. Men kort efter episoden skulle drengen have fortalt sin mor, at han blev tvunget til at have oralsex med manden, hævder moren.

Ifølge anklagerne er drengens DNA blevet fundet på mandens penis. Ligesom det er kommet frem, at en 29-årig asylansøger skulle have holdt vagt ved toiletterne, mens voldtægten fandt sted. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler: