Bedsteforældres menu faldt ikke i god jord: Nu nægter far at lade dem passe barnebarnet

Foto: Shutterstock.

Han vil ikke længere lade sine svigerforældre passe sin datter alene.

Anonymt har en far delt sin oplevelse på Reddit, hvor han spørger, om det er ham, der er noget i vejen med.

Læs også

Vred Jim Lyngvild: “Jeg bliver rasende”

I opslaget forklarer han, at han er enkemand og har en datter på seks år, der altid har været kræsen - men hun er blevet endnu mere kræsen, siden hendes mor gik bort.

”Hun elskede sin mors madlavning og nægter at spise noget, der ikke er lavet af sin mor” skriver han og fortsætter:

"Jeg besluttede at lære at tilberede hendes yndlingsmåltider, som min kone plejede at lave, og min datter har elsket 'min version' af sin mors madlavning."

Manden fortæller, at han er startet i et nyt job, og derfor havde hans svigermor meldt sig frivilligt til at passe datteren flere dage om ugen. På grund af problemerne med maden, valgte han at tilberede måltider til sin lille pige, så behøvede svigerforældrene ikke at bekymre sig om den del, når de skulle passe deres barnebarn.

Det gik helt galt

Faren troede, at det gik godt, indtil hans datter indrømmede, at hendes bedstemor havde forsøgt at få hende til at spise noget andet. Det var pigen ikke interesseret i, så i flere dage havde hun kun spist snacks og ingen ordentlig mad. For de hjemmelavede måltider var røget i skraldespanden. 

”Jeg blev rasende, jeg konfronterede min svigermor, og hun sagde, at hun ikke var vild med, at jeg sendte måltider med min datter. Hun ville have hendes barnebarn til at spise hendes mad og var ked af, at hun nægtede. Hun sagde, det er min skyld, at hendes barnebarn ikke vil spise bestemte fødevarer, og jeg forkæler hende voldsomt med denne opførsel.”

"Til sidst fortalte jeg hende, at jeg ikke vil lade hende se på min datter fra nu af og vil bede min søster om hjælp i stedet for,” skriver han på Reddit. 

Manden tilføjer, at hans svigerforældre har fortalt ham, at han er "grusom" for ikke at lade dem passe deres barnebarn og lovede at lade pigen spise, hvad hun vil i fremtiden. Men det er for sent nu, da hans tillid til dem er brudt, forklarer han. 

Hvad synes du? Er det okay at nægte bedsteforældrene at passe barnebarnet alene? 

Læs også

Magnus Heunicke: Klar til at smide mundbindet