Bedstemor kræver 300 kroner pr. gæst: Tjente 1.000 kroner på familien juleaften

Foto: Caters News Agency/Ritzau Scanpix

Hvis du skulle være med til juleaften hos 54-årige Hayley Garbutt, så skulle du have pungen op af lommen. Det kostede nemlig 300 kroner, og overskuddet gik til hende selv.

Hvis man ikke er den der står for at holde juleaften, så skænker man det sjældent en tanke, hvor krævende juleaften og dagene op til faktisk er.

Der skal planlægges, der skal handles ind, der skal forberedes mad, og så skal der laves den helt store omgang mad til sidst. Derefter skal der vaskes op, der skal snacks på bordet, alt i mens man stort set aldrig får et sekund til at slappe ordentlig af.

Læs også

Henning samler flasker for at klare sig selv: Nu vil Skat have pengene

Den travle juleaften har en bedstemor fra England valgt at tage på sin kappe, men til gengæld er det ikke en billig aften at deltage i. Hvis familien ønsker at deltage, så må de betale prisen på £35 pund, hvilket godt og vel svarer til 300 kroner. Det er i øvrigt pr. person.

Denne jul skulle 54-årige Hayley Garbutt fra North Yorkshire have 12 familiemedlemmer på besøg, og det gav hende i alt 3.661 kroner.

Hun brugte dog ‘kun’ 2.600 kroner på at handle ind til juleaften, og dermed endte det faktisk med, at den 54-årige bedstemor tjente 1.000 kroner på at have sin familie på besøg til jul.

Vil give familien den bedste jul

Selvom regnskabet lyder på 1.000 kroner lige i lommen på Hayley Garbutt, når man kigger på udgifter og indtægter i forbindelse med julemaden, så er der ikke noget der tyder på, at julen er særligt indbringende for den 54-årige bedstemor.

Hun fortæller nemlig, at hun sørger for, at der er gaver til alle, og hun forkæler ofte både børn og børnebørn med flere gaver, end de reelt set fortjener. Derudover så kommer der også flere gæster senere på aftenen, og hun laver selv et underholdende indslag, hvor hun er klædt ud i form af julemand, nisse eller rensdyr.

Sådan ser Haley ud (th) når hun klæder sig ud til jul. Foto: Caters News Agency/Ritzau Scanpix

Der kan ikke være nogen tvivl om, at familien får fuld valuta for pengene, når de kommer til jul hos bedstemor, men hvad mener du om, at der skal betales ‘entre’ for at deltage, og at gæsternes beløb er højere end det, som maden koster?

Læs også

Mange tusinde danskere får snart besøg af politiet

 

 

Dagens Gossip