Bedstemors usædvanlige julegave til børnebørnene blev en kæmpe succes

Foto: Darlene Waller.

Den særlige gave faldt i god jord.

Det kan godt tage overhånd med antallet af julegaver under træet den 24. december.

Det kan de fleste familier nok nikke genkendende til.

Læs også

Deler vandene: Mor får 7-årig søn til at betale for det

En bedstemor fik nok af pakkefesten og besluttede sig for at finde på noget nyt.

Det skriver sitet Cafemom.

Tilbage i julen 2017 valgte Darlene Waller, der har fire børnebørn, at give sine to ældste børnebørn en anderledes gave. I stedet for endnu et stykke legetøj eller spil, fik de to børn på 11 og 9 år hver en kasse fyldt med konvolutter.

Foto: Darlene Waller.

I et kort dertil skrev Darlene: 

“I kasserne finder i 12 konvolutter. En til hver måned i løbet af året”, skrev hun og forklarede, at hver konvolut gemte på en oplevelse.

“Nogle af dem vælger I, ander vælger jeg. Men de er alle sammen sjove familieaktiviteter, som er hyggelige at lave sammen,” slog Darlene fast.

Til Cafemom forklarer Darlene:

"De ældste drenge har ikke brug for noget. De har alt slags legetøj og elektronik. Jeg har altid nydt at skabe minder, og mange af de ting, jeg lagde i kasserne, var aktiviteter, vi alligevel ville have lavet i løbet af et år."

"Drengene elskede det, og forældrene elskede det også, fordi de ikke havde brug for mere legetøj,” fortæller Darlene og tilføjer, at det også var en økonomisk gave for forældrene.

“Det var rart for dem at kunne tage drengene med i biografen eller bowling, når de åbnede en konvolut. Jeg tog billeder hver gang, vi var afsted, og julen efter gav jeg dem en scrapbog med minderne i,” forklarer Darlene om den kreative gave.

Læs også

Brudgom bliver ført væk af politiet under bryllup