Berygtet hestetræner død efter spark fra hest

Den berygtede hestetræner Christine Wels er død efter at være blevet sparket i hovedet af en hest. 

Den 67-årige Wels var berygtet for sit arbejde med hestene, der kostede hende flere domme i Tyskland for dyremishandling.

I 2008 fik hun en dom på et år og ni måneders betinget fængsel for mishandling af sine heste, efter hendes medhjælper filmede en video af hende, hvor hun piskede en hest 450 gange på en halv time.

Derudover blev hun midlertidigt fradømt retten til at arbejde med heste, hvilket fik hende til at rykke til Danmark.

Her gik der ikke længe før hun blev politianmeldt af Dyrenes Beskyttelse for sine træningsmetoder.

- Hestene er blevet pisket meget hårdt og systematisk gennem lang tid. Det er ubegribeligt at Christine Wels kan få sig selv til at kalde det for træning, for dyrene har været udsat for meget pinefulde smerter, når de er blevet pisket og slået, fortalte dyrlæge Ole Caspersen fra Dyrenes Beskyttelse til bt.dk.

Så sent som ved sin død, havde Christine Wels en politisag hængende over hovedet, da en dyrlæge havde anmeldt hende for mishandling endnu engang. Denne gang skulle det være foregået i en stald omkring den tyske by Bonn, hvor hun arbejdede frem til sin død. 

Baggrunden for anmeldelsen var åbne sår på hestene efter pisk, men da det blev kendt, at hun ikke overlevede sparket fra hesten, valgte dyrlægen at trække sin anmeldelse tilbage, skriver magasinet St. George.

Note: Der har tidligere været et billede af en hest fotograferet bagfra, hvor man kunne ane logoet fra en stor dansk forderproducent. Firmaet har ikke noget med historien at gøre, og billedet er derfor ændret. 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip