Betjent giver sandwich til hjemløs - bliver fyret da politichefen opdager indholdet

Det var ikke gavmildhed, der fik betjenten til at give den hjemløse mand lidt mad. Foto: Privat

En politibetjent fra San Antonio i delstaten Texas er blevet suspenderet fra sit job, efter at han blærede sig med at have serveret efterladenskaber for en hjemløs.

En amerikansk politibetjent fra San Antonio Police Department er blevet fyret, efter at han angiveligt har givet en sandwich med afføring i til en hjemløs person. Det skriver det lokale medie mysanantonio.com

Betjenten kom ifølge anklagen lort mellem to stykker brød og gav det til en hjemløs mand på gaden. Episoden fandt sted tilbage i maj måned sidste år.

Politichef William McManus fortæller i pressemeddelelse, at han er frastødt af den groteske handling.

- Dette var en afskyelig og ulækker handling, som går imod vores vejledende principper om at behandle alle med integritet, medfølelse, fairness og respekt. 

Læs også

Politi kaldt ud til skov efter mystisk opdagelse - da de lyner teltet op, får de ondt i hjertet

- Det faktum, at hans kollegaer væmmede sig så meget ved hans handlinger, at de indrapporterede det, viser, at denne type opførsel aldrig vil blive tolereret. Denne ene tidligere betjents handlinger afspejler på ingen måde andre gode betjente, som respektfuldt udfører deres arbejde, iger William McManus.

Betjenten Matthew Luckhurst havde arbejdet for San Antonio Police Department i fem år, inden han pralede af sin klamme gerning til en kollega. Han fortalte betjenten, at han havde samlet noget lort op, som han havde lagt på en skive brød og pakket ind i husholdsningsfilm, inden han lagde sandwichen ned i en flamingobeholder ved siden af den ukendte hjemløse mand, skriver mysanantonio.com.

Matthew Luckhurst er færdig som politibetjent.

Episoden blev meldt to måneder senere, og politiet har efterfølgende forsøgt at finde frem til den hjemløse mand uden held. 

Byens borgmester Ivy Taylor har efterfølgende blandet sig i den bizarre sag, og han fortæller til lokale medier, at en fyring er det eneste rigtige. Han kalder Matthew Luckhursts handlinger for et svigt af lokalsamfundets værdier og siger i øvrigt, at han på ingen måde er en repræsentant for politistyrken. 

Læs også

Hund har stået lænket i 15 år foran ejers hus - men se da kæden bliver klippet over

Matthew Luckhurst er blevet suspenderet, men han vil angiveligt klage over afgørelsen. Han har ikke ønsket at kommentere sagen, men hans advokat forklarer, at der var tale om en joke, som løb af sporet. 

- Det skete ikke. Der er ingen vidner eller videoklip, og den hjemløse mand er ikke stået frem, siger Matthew Luckhursts advokat Ben Sifuentes.

En anden person, der har mistet sit job efter grotesk opførsel er amerikanske Brenda Floyd: Den ældre dame sidder roligt i stolen, men følg kvinden der kommer ind af døren.

 

Dagens Gossip