Dronning Elizabeth ydmyger Meghan Markle igen

Dronning Elizabeth har igen med al tydelighed vist, hvad hendes syn på prins Harrys kone, Meghan Markle, er.

I den seneste måned er det dronning Elizabeths helbredsproblemer, der har domineret de royale overskrifter. Det er sket i kølvandet på, at den 95-årige dronning trak sig fra en række begivenheder.

Læs også

Britney Spears angriber Christina Aguilera over akavet video

Men torsdag morgen kunne royalister igen ånde lettet op, da dronningen tog afsked med den afgående chef for forsvarsstaben, general Sir Nick Carter.

Det hele blev fanget af kameraer i slottets Oak Room, skriver Daniela Elser, der er royal ekspert hos News.com.au.

Men hvad der dog særligt har været iøjnefaldende for mange, der har set billedet, er de billeder af dronningens familie, der ses i baggrunden i lokalet, der også er dronningens kontor.

Foto: Instagram

Det ses tydeligt, at der står en række billeder af familien, herunder William og Kate, der er taget i forbindelse med hertug og hertuginden af Cambridges forlovelse. Dertil er der også et andet billede af prins William og prins Harry.

Selvom det ikke just er et opdateret udvalg af billeder, er det tydeligt at se, at der ikke er ét eneste billede af prins Harrys kone, Meghan Markle, blandt dem. Og det har længe været et ømt punkt, at billederne af Meghan er fraværende.

I forbindelse med dronningens juletale i 2019, var prins Harry og Meghan Markle også fravalgt i udvalget af billeder, hvilket ifølge biografien Finding Freedom 'for Harry og Meghan var endnu et tegn på, at de var nødt til at overveje deres egen vej'.

Foto: Instagram

Daniela Elser mener, at det er interessant, at dronningen ikke har indset, at hun kan bruge sådanne billeder som et middel til at skabe et bedre forhold til sit barnebarn.

Tilføjelsen af et billede af Harry og Meghan, eller endda deres søn Archie, blandt de øvrige familieminder ville være en betydningsfuld og kraftfuld gestus efter så megen tumult og drama.

Læs også

Simon Kvamm langer ud: Håber folk fatter det

Det er dog tydeligvis ikke en gestus, som dronningen har ønsket at benytte sig af, og indtil videre giver hun altså ikke udtryk for, at hun vil give parret plads blandt de øvrige familiebilleder - og især ikke Meghan Markle.

 

Dagens Gossip