Bill Gates prædiker for klimaforandringer: Forarger med købstilbud på kæmpe Co2 spreder

Foto: Youtube

Der er flere, der siger, at Bill Gates er en hykler.

Bill Gates har hjulpet mennesker verden over.

Det gælder dem, der arbejder på en computer fra Microsoft, men det gælder såmænd også resten af menneskeheden, da han donerer milliarder til kampen mod klimaforandringer. 

Og som en selvudnævnt klimaaktivist er det derfor overraskende for mange, at hans virksomhed Cascade Investment har sluttet sig til budkrigen om at overtage Signature Aviation, som blandt andet råder over små lufthavne for de velhavende menneskers privatfly. 

Læs også

Prinsesse Sofia bryder uskreven regel

Hans virksomhed Cascade Investment ejer såmænd allerede 19 procent af Signature Aviation, hvorfor han er favorit til at vinde budkrigen. 

Det kommer en måned inden, at han skal udgive sin bog "How to Avoid a Climate Disaster: The Solutions We Have and the Breakthroughs We Need". Og det kommer en måned efter, at han gav en offentlig lektion om, hvordan klimaforandringerne er værre end coronapandemien. 

Det har medført, at mange har skrevet på Facebook og Twitter, at han er en hykler. 

"Bill Gates, én af de mest prominente navne inden for klimaforandringer, har investeret i et firma, der styrer lufthavne for det ultra-riges privatfly," bliver der skrevet på Facebook. 

"Hvad har klimaforandringer at gøre med at flyve i et privatfly? Spørg Bill."

Bill Gates, som selv ejer fire privatfly, er før blevet revset for at være dobbeltmoralsk. Han har tidligere udtalt, at "han ikke tror, at der er nogen, der gør mere end ham" i kampen mod klimaforandringer.

Læs også

Mand stjal strøm for 118.000 kroner og snød sig til 327.000 kroner i kontanthjælp

 

Dagens Gossip