Billede af prins Harry går viralt: Sammenlignes med klovn fra gyserfilm

Foto: Shutterstock/YouTube

Et nyt billede af prins Harry er gået viralt, hvilket har medført, at han bliver sammenlignet med klovnen Pennywise fra gyserfilmen 'It'.

Prins Harry er ved at miste sit hår, og er tæt på at være skaldet. Sådan lyder det i hvert fald fra en række brugere på Twitter, der beskriver ham som 'helt skaldet'.

Læs også

Bjørn skulle lige til at spise sin klementin: Så gjorde han et chokerende klamt fund

Et nyt billede af prins Harry, der sidder ved siden af Meghan Markle ved en begivenhed, viser hans knap så overdådig hårpragt. Tværtimod viser billede, der er taget i fugleperspektiv, at der er blevet tyndet ud på toppen.

Det skriver Daily Star.

En bruger på Twitter har delt billedet af prins Harry, og har bedt sine følgere om at 'kigge godt efter' og 'finde ud af', hvad der er så mærkeligt ved billedet.

Det tog ikke lang tid, inden flere brugere begyndte at give udtryk for, at det er tydeligt at se, at prins Harry er ved at miste håret på toppen.

Tilmed er der flere brugere, der har svaret, at de mener, at han ligner klovnen Penny Wise fra Stephen King-filmen 'It'. Derudover er der også mange, der ganske enkelt skriver, at han har 'klovnehår'.

"H (Harry, red.) ser ud til at være meget kaldet, og det ligner, at det, der er tilbage, forsøger at flygte," er der også en bruger, der har skrevet.

Foto: Twitter

Andre valgte at byde ind med, hvordan de mente, at prins Harry burde løse problemet med, at han så småt er begyndt at miste sin hårpragt, hvilket også er sket for hans storebror, prins William.

En bruger foreslog, at nogen skulle 'give ham en toupé', mens en anden foreslog, at han skulle 'barbere det af', så han i stedet blevet helt skaldet.

Andre mener ganske enkelt, at han for længst har mistet sit hår. En bruger har blandt andet skrevet, at hans 'spray-on-hår må være blevet vasket væk af regnen'.

En anden Twitter-bruger valgte også at melde sig ind i det store kor af personer, der gjorde grin med prins Harrys hår, ved at sammenligne ham med Larry fra komedietrioen The Three Stooges.

En gruppe personer har desuden skrevet, at de mener, at det er hans frisør, der bærer en del af skylden, da det er en 'katastrofe', og at hårtrimmeren er blevet brugt på 'den forkerte indstilling'.

Læs også

Ny undersøgelse: Lavere mænd er mere narcissistiske og har psykopatiske tendenser

På det seneste er det ikke kun prins Harrys hår, der har fået kritik på de sociale medier. Det samme har den kommende dokuserie ved navn 'Harry & Meghan', der inden længe bliver udgivet på Netflix.

 

Dagens Gossip