Ny undersøgelse: Lavere mænd er mere narcissistiske og har psykopatiske tendenser

Foto: Shutterstock

Lave mænd er ofte blevet nedprioriteret i forhold til deres lidt højere mandlige venner, når det kommer til dating verden.

Nye kendispar, der viser, at højdeforskellen ikke altid betyder noget, det ser ud til, at meningerne kan ændre sig omkring, at højden nødvendigvis betyder noget.

Og mens lave mænd kunne tænke sig at tænke på sig selv som ‘ lave konger', har en ny undersøgelse antydet, at de havde flere narcissistiske og psykopatiske tendenser.

Læs også

Mor raser mod flyselskab: Viste sexscener under flyrejse

Dette vil uden tvivl være musik i ørerne på alle, der insisterer på, at deres dates skal være over 180 cm.

Personen bag studiet Monika Kozłowska fra University of Wrocław i Polen sagde om resultaterne: "Når mennesker ikke kan være fysisk formidable, kan de blive psykologisk formidable i stedet.

"Kortere mennesker med træk som psykopati kan bruge dem til at kræve respekt, pålægge andre omkostninger og imponere romantiske partnere.” Udtaler Monika, ifølge LADbible.

"At fremstå mere kraftfuld kan få andre mennesker til at opfatte dem som højere, end de i virkeligheden er."

Kort fortalt, kan kortere mænd udvikle disse ugunstige egenskaber for at overkompensere for deres manglende fysiske statur. Det har endda fået sit eget navn - et 'Napoleon-kompleks'.

Hvis du ikke allerede var klar over det, var admiral Napoleon selv ret lav, der kom ind med en højde på lidt over 165 centimeter.

Undersøgelsen viste også, at lavere kvinder, kan bruge bedrag til, at fremstå mere ønskværdige eller for at opnå ‘beskyttelse’ og ressourcer.

Læs også

10-årig hund blev efterladt af sine ejere: Sedlen om halsen efterlod dyrlæger i chok

 

 

 

Dagens Gossip