Billede: Mennesker overdynger elefanter med ildbomber og sten

Foto: Shutterstock.com

En mor- og babyelefant havde lagt vejen forbi en lille indisk by, men indbyggerne var bestemt ikke glade for deres visit. De valgte derfor at kaste ildbomber og tunge sten efter dem.

De fleste mennesker er bekendte med, at mange dyr i de østlige lande bliver mishandlet, så de kan leve et liv, hvor de er ren og skær underholdning for turister. Den behandling de får der, er dog den rene luksus i forhold til den behandling, som en gruppe mennesker gav til to elefanter i Indien.

En mor og hendes babyelefant havde fundet vej mod den indiske by Bishnupur, hvor de var ved at krydse en vej. De lokale indbyggere brød sig dog ikke om elefanterne, og de begyndte derfor at overdynge dem med kasteskyts i form af ildbomber og store sten.

Det hele blev dokumenteret af Biplab Hazra, der fangede den grusomme affære på tætteste hold.

Du kan se Biplab Hazras billede herunder.

Elefanterne havde intet hjem efter skovrydning

Grunden til at elefanterne var kommet tæt på byen, skyldes skovrydning. Deres hjem er blevet ødelagt, og de ledte derfor efter et nyt sted, hvor de kunne slå sig ned og samtidig finde føde. Ifølge nyhedsmediet Caters er det rapporteret, at indbyggerne gik til angreb, fordi de ville stoppe elefanterne fra at ødelægge deres afgrøder og deres ejendomme.

Biplab Hazra der tog billedet af hændelsen, appellerer til, at man stopper med at rydde så mange skovområder, da det lige netop er det, der er årsagen til, at så mange dyr pludselig søger ind mod landsbyerne.

Disse dyr ender så med at krydse landbrugsjord og ødelægge indbyggernes afgrøder, og det har fået dem til at tage ekstreme metode i brug, for at skræmme dyrene væk.

”Dette skete, fordi indbyggerne ville redde deres afgrøder,” fortæller Biplab Hazra til Caters.

Han fortsatte med at følge de to elefanter et stykke tid, og fangede dem blandet andet på billede, hvor de var ved at krydse togskinner, som også er blevet bygget i deres habitat.

Læs også

Mirakel: Kat i Danmark genopstod efter begravelse

 

 

Dagens Gossip