Biologisk mor til den ukrainske dværg afslører: Så gammel er min datter

Privatfoto: Kristine Barnett

I september var historien om den 9-årige pige, der måske i virkeligheden var en 22-årig dværg, en af de mest læste artikler på nettet. Siden da har der været nye informationer, og nu har Daily Mail fået fat i pigens biologiske mor, og hun afslører alderen.

Historien om Natalia Grace lagde stort set internettet ned i september, da medier over hele verden skrev om den bizarre historie. Var den ukrainske pige med dværgvækst en 9-årig pige eller i virkeligheden en 22-årig dværg, som forsøgte at slå din nye plejefamilie ihjel?

Det er der nu kommet svar på, da den biologiske mor til Natalia Grace i Ukraine har udtalt sig til medierne, i et særligt følelsesladet interview.

Privatfoto: Kristine Barnett

Morens afsløring kan du læse længere nede i denne artikel, men inden vi kommer dertil, giver vi lige et lille resume af, hvad den oprindelige historie handlede om.

Natalia Grace var nemlig blevet adopteret af Kristine og Michael Barnett, da hun var ‘seks’ år gammel. Da pigen var ‘ni’ år gammel, skulle forældrene være flyttet til Canada og have efterladt den lille pige alene for sig selv.

Forældrene blev derfor anholdt af politiet og sigtet, men deres forsvar lød på, at pigen slet ikke var ni år gammel, men i virkeligheden en 22-årig ukrainsk dværg, der i flere omgange forsøgte at slå dem ihjel.

Du kan læse videre om den bizarre historie herunder, hvor den tidligere plejemor fortæller, at pigen havde masser af kønsbehåring som seksårig, og at de ved flere tests fik konkluderet, at hun havde løjet om sin alder.

Læs også

Ægtepar adopterede 6-årig pige - Viste sig at være en 22-årig ukrainsk dværg

Biologisk mor undskylder

Tilbage til de nye informationer.

Natalia Graces biologiske mor hedder Anna Volodymyrivna Gava, og hun er 40 år gammel. Hun fortæller i et eksklusivt interview til det britiske medie Daily Mail, at hun var nødt til at bortadoptere sin datter væk fra 16 år siden på grund af datterens tilstand.

Den ukrainske mor kunne nemlig ikke give datteren det liv, som hun fortjente, og lægerne anbefalede derfor moren kort efter fødsel, at hun gav det væk.

Privatfoto: Facebook

Det er noget hun begræder i dag, når hun fra afstand har fulgt med i sagen om, hvordan hendes datter pludselig blev forladt, og efterfølgende anklaget for at være en psykopatisk dværg, der vil slå plejefamilien ihjel.

Anna Volodymyrivna Gava afslører altså, at hendes datter blev givet væk til adoption efter fødslen for 16 år siden, og dermed på det slå fast, at Natalia Grace i dag er en 16-årig pige, og altså ikke en 30-årig dværg med skumle planer.

Ydermere har Daily Mail fået adgang til adoptionspapirer fra det børnehjem, som modtog Natalia Grace, og her siger papirerne også, at pigen blev født i september 2003, og at de modtog hende i oktober 2003.

Privatfoto: Facebook

“Jeg vil virkelig gerne se hende. Jeg håber, at når hun bliver 18 år, så vil hun tage til ukraine og finde mig. Jeg vil gerne kramme hende og undskylde,” lyder det grådkvalt fra moren til det engelske medie.

Det er det engelske medie, der har fulgt sagen fra start til slut, og her erfarede de i sidste måned, at Natalia Grace nu bor hos en ny familie, som er lykkelige for at have hende boende.

Læs også

Så er der nyt om den '22-årige' ukrainske dværg: Her er hun nu

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip