Bizar kalv født: Bondemanden troede, det var et sår, men det viste sig at være noget helt andet

Foto: Shutterstock

En meget speciel kalv er blevet født i Indien, og de lokale strømmer nu til for at hylde koen, som de mener er en inkarnation af Gud.

Neeraj Chandel er en indisk bondemand, og han opdagede straks, at der var noget mærkværdigt over den kalv, som for nyligt blev født på hans gård, selvom han til at starte med blot troede, at kalven havde "et form for sår i panden". Det skriver Unilad

Kalven blev født midt om natten, og det var derfor svært at se, hvad det var, som sad i panden på kalven, men da de hev en fakkel frem blev de lokale bønder overraskede over, det de så.

Læs også

Mikaela babysittede sin niece, da hun gjorde sjov opdagelse på babyovervågningen - fandt hurtigt kameraet frem

Medarbejderne på gården i Rajnandgaon, Chhattisgarh i Indien opdagede nemlig til deres store overraskelse, at 'såret' faktisk var et tredje øje, som sad lige mellem de to andre. 

Chandel kunne desuden tilføje, at de fandt flere usædvanlige detaljer i kalvens ansigt, og han udtalt således: "Så fandt vi fire næsebor, som fik endnu flere lokale til at strømme til."

Udover det ekstra øje og de to ekstra næsebor, så kan Chandel fortælle, at koen vejer cirka 15 kilo og desuden har en tunge, som er en del længere end normalt.

Bondemanden forklarer ydermere, at kalven har lavet et stort postyr i lokalområdet, og det er formentlig, fordi de lokale tror, at det er en inkarnation af hinduguden Shiva, som også er kendt som "kvægets herre".

Køer er nemlig et helligt dyr i Indien, og mange steder i landet er det ligefrem forbudt at slagte dyret. 

Den nyfødte kalv må da også siges at have det godt, da den trods omstændighederne er sund og rask og ifølge bondemanden "bevæger sig normalt og drikker mælk fra sin mors yver". En lokal dyrlæge har også undersøgt kalven og bekræftet, at den har det godt.

Desuden bliver den behandlet som en Gud, og mange lokale har således bragt gaver i form af kokosnødder og blomster til dyret, fordi de er overbeviste om, at det vil bringe dem held og lykke. 

Chandel har desuden selv udtalt, at hændelsen er "som om Gud har besøgt os", hvilket den lokale dyrlæge, Madan Anand, dog ikke er helt enig i. Han mener nemlig, at kalvens bizarre udseende nemt kan forklares videnskabeligt og har udtalt, at det bare er "endnu et tilfælde af deformitet".

Han uddybede desuden: "Det har intet med overtro eller endda skæbnen at gøre. Folk burde oplyses om det, især dem som kommer fra øde områder, som har for vane at forgude sådanne dyr. De lokale dyrlæger burde lave oplysningskampagner i deres respektive områder for at undgå sådanne ritualer."

Billeder af koen kan ses her

Læs også

Playboy model kan ikke finde kærligheden: "Fyre er bange, fordi jeg er så smuk"

 

 

 

Dagens Gossip