Bjørn skulle lige til at spise sin klementin: Så gjorde han et chokerende klamt fund

Foto: Shutterstock

Bjørn Vidar Linholt gjorde et klamt fund, da han skulle til at sætte tænderne i en klementin.

Det er manges værste mareridt, som Bjørn måtte sande at have oplevet, da han i den grad mistede appetitten, efter han for nyligt gjorde et chokerende klamt fund i sine nyindkøbte klementiner. 

Det skriver det norske medie DinSide, som har været i kontakt med Bjørn Vidar Linholt.

Han havde angiveligt nået at spise en del af bådene, inden han fik sig en slem overraskelse.

En af bådene var nemlig fyldt med larver.

Foto: Privat

Nu advarer han andre

"Jeg siger det ikke for at ødelægge klementinkomforten for folk, men det kan være en god idé at tjekke lidt, inden man spiser. Jeg har hørt om flere tilfælde de sidste par dage, og tjekket lidt om fænomenet," siger Bjørn, som fortsætter:

"Det, jeg har læst, er, at det er den ekstremt varme sommer i produktionslandet, som er årsagen til, at mange insekter har lagt deres æg i klementiner i år."

Det norske medie har efterfølgende været i kontakt med Pia Gulbrandsen, kommunikationsdirektør i Bama Gruppen AS, som fortæller, at de har fået lignende henvendelser den seneste tid: 

"Desværre oplever vi i denne sæson flere insektskader end normalt. Reduceret brug af pesticider i kombination med meget regn og høje temperaturer har betydet, at frugten er mere modtagelig over for insekter," fortæller hun og tilføjer:

"I dette tilfælde er det middelhavsfluen, der har lagt æg i klementinen, som så har udviklet sig til små larver. Det er et naturligt fænomen, som ikke udgør nogen sundhedsrisiko, men som selvfølgelig er meget ubehageligt at finde”.

Det er endnu uvist, hvor klementinerne er købt.

Læs også

Lige nu: DMI udsender varsel

 

 

 

Dagens Gossip