Blikkenslager hyldes: Hans hjertevarmende gestus vil få dit hjerte til at smelte

Foto: Facebook

"Vi er alle en del af den samme familie, der lever på en klippe i rummet. Hvis vi ikke passer på hinanden, er det et meget trist sted, vi lever."

Det er ordene fra blikkenslageren James Anderson, hvis hjertevarmende gestus over for en døende 91-årig kvinde er gået viralt.

James Anderson, der bor i Burnley men kommer fra Liverpool, chokerede kvindens familie, da de så beløbet, han havde noteret på fakturaen.

Det skriver Liverpool Echo

Læs også

Jakob Ellemann rystet over høje elpriser: 'Nu skal regeringen på banen'

Anderson, der er far til fem og bedstefar til tre, lovede også at holde øje med kvinden, der har leukæmi, indtil hendes sidste dag på jorden.

"Udrykning til varmefyr med højt tryk og 2 utætheder... damen er 91 år gammel - Beløb 0,00," skriver han. 

"Hun vil under ingen omstændigheder blive opkrævet betaling for arbejdet. Vi vil være til rådighed døgnet rundt for at hjælpe hende og sørge for, at hun har det så godt som muligt," noterer han slutteligt på fakturaen.

Foto: Facebook

Anderson, 52, forklarede, at det var damens datter Christine, der havde kontaktet ham.

Han sagde, at det var tydeligt, at ekspansionsbeholderen i var gået i stykker.

"Jeg kiggede forbi hver morgen og nogle gange om eftermiddagen og aftenen for at se til, om hun kunne holde sig varm," udtaler Anderson.

Da kvindens datter modtog den faktura, der blev delt og gik viralt, blev hun overrasket over at finde ud af, at arbejdet blev udført kvit og frit. 

Anderson sagde, at han "bare gik videre til mit næste job", men at kvinden var "helt overvældet og forbløffet".

"Jeg sagde til hende, at hun ikke skulle bekymre sig længere, og at jeg ville tage mig af hende, hvis der var noget arbejde, der skulle gøres," siger Anderson. 

Siden det blev oprettet i 2017 har Depher Community Interest Company tilbudt rabat på VVS-arbejde til mere end 2.300 ældre og handicappede mennesker.

De har også flere gange arbejdet gratis. 

Det er en stor bedrift for hr. Anderson og hans team, som nu bliver hyldet for deres initiativ. 

Det er altså derfor, at der står "Depher CIC" i bunden af fakturaen.

Læs også

 

Dagens Gossip