Bliver kaldt 'verdens smukkeste bedstemor': Nu deler hun sine hemmeligheder til at forblive ung - og det starter i badet

03/10/2023 11:00

Emil Martesen

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Nu deler hun ud af sine hemmeligheder til at forblive ung.

Mest læste i dag

I en alder, hvor skønhedsindustrien er i konstant udvikling, og hvor teknologien spiller en stadig større rolle, har Gina Stewart fra Gold Coast i Australien taget skridtet fuldt ud.

Kendt som 'verdens hotteste bedstemor' har Gina ikke kun delt sine skønhedsrutiner, men også sin brug af kunstig intelligens (AI) til at fastholde sin ungdommelige fremtoning.

Gina Stewart, der netop har fejret sin 53-års fødselsdag, men trods dette ser hun knap så anderledes ud, end da hun var 19, har en digital alter ego, der er skabt ved hjælp af AI:

"Det har mine ansigtsudtryk – mine øjne, læber, hår, arme, ben, bryst og bagdel, alle furer og teksturer fuldt integreret", deler Gina ifølge The Mirror. Dette digitale jeg går i skrivende stund viralt, og fans er besatte.

Men det stopper ikke her.

Gina har også delt nogle af sine mere traditionelle skønhedsrutiner:

"Jeg slutter altid mine brusere med et koldt gys for at 'stramme og opfriske' min hud", løfter hun sløret for.

Og når hun træder ud af bruseren, er det økologisk kokosolie, der er hendes go-to fugtighedscreme:

"Jeg har holdt min hud godt hydreret for at bevare dens ungdommelige udseende, siden jeg var 19", tilføjer hun.

I en tid, hvor skønhedsindustrien er præget af dyre cremer og kosmetiske indgreb, viser Gina Stewart, at kombinationen af gammeldags skønhedsrutiner og moderne teknologi kan være nøglen til evig ungdom.