Børn skræmt for livet: Viste gyser i stedet for Pokemon-film

Mange børn må være blevet skræmt for livet, da de skulle se den nye Pokemon-film. De fik nemlig lov til at se en gyserfilm i stedet.

Forestil dig et scenarie hvor en biograf fyldt med små børn, sidder klar til at se den helt nye Pokemon-film ‘Detective Pikachu’ Popcorn-bægrene er fyldte, og de glæder sig til at se deres favorit-pokemon.

Pludselig kommer der en skræmmende brud med gule øjne, blod løbende ned af kinderne og et hæsligt skrig frem på lærredet i stedet for. Heldigvis kan du nøjes med at forestille dig det, men for mange små børn og deres forældre var det virkelighed.

Det skete nemlig i en canadisk biograf forleden, hvor biografgængerne skulle se Pokemon Detective Pikachu, men i stedet endte med at få vist den nye gyserfilm ‘The Curse of La Llorona’

Læs også

100.000 danskere risikerer besøg af politiet - Er du blandt dem?

Det kunne Ryan George, der er ansat hos filmhjemmesiden ScreenRant berette om, da han sad og live-tweetede inde fra biografen. Det startede han med at gøre, da han undrede sig over, at trailerne til filmen slet ikke var passende.

“Biografen jeg sidder i, er ved at vise traileren for Annabelle Comes Home (Gyserfilm red) inden Detective Pikachu. BØRN KIG VÆK NU,” skriver han i et opslag på twitter.

“Det var traumatiserende”

Ryan George fortsatte sine opdateringer på Twitter, som mange brugere fandt hylende morsomme.

“Ooog nu græder børnene. Nu er det traileren til Joker-filmen, der spiller,”

“NU VISER DE CHUCKY. ÅH NEJ BØRN ÅH NEJ!”, skrev Ryan George inden det gik op for ham, hvorfor de havde vist de mange trailere til gyserfilm.

“ÅH MIN GUD. DE VISER LA LLORANA I STEDET FOR DETECTIVE PIKACHU,”

Til Ryan George opslag er der kommet mange kommentarer, og folk fortæller om deres egne personlige oplevelser, hvor der er blevet spillet uhyggelige trailere eller forkerte film i biografen.

“Det minder mig om, da jeg var i biografen som 11-årig. Der viste de en trailer for Seed of Chucky inden Spider-Man 2. Det var traumatiserende,” mens en anden bruger fortæller om en endnu mere traumatiserende oplevelse, som han havde forleden.

“Det er trods alt bedre end den Spider-Man trailer, som de viste inden Avengers Endgame,” lyder det fra brugeren. Årsagen til at det ikke faldt i god jord var, at der i Spider-Man traileren er en del spoilers for, hvad der skete i den Avengers-film, som de skulle til at se.

Har du nogensinde oplevet at biografen afspillede en forkert film?

Læs også

Nu er der tilføjet film i rulleteksterne til Avengers Endgame - Se den her

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip