Brækkede hoften i flugtforsøg: 81-årig mand stukket af 200 'dræberbier' i tre timer

02/06/2023 16:11

Nicolai Busekist

Udland
Foto: GoFundMe
Foto: GoFundMe
En 81-årig mand blev angrebet af 200 'dræberbier', da han faldt og brækkede sin hofte. Han blev stukket af bierne i tre timer.

Mest læste i dag

Mere end 200 'dræberbier' angreb en 81-årig mand og stak ham i tre timer. I et forsøg på at flygte fra de aggressive bier, væltede han og brækkede sin hofte. 

Manden hedder Carlos Amos, og han var i gang med at slå sin græsplæne i Maysville, Oklahoma, da han pludselig blev angrebet. 

Da han forsøgte at flygte, faldt han og brækkede sin højre hofte. Det betød, at han ikke kunne flytte sig fra stedet, og at han i tre timer blev stukket af over 200 bier. 

Det skriver Daily Star

Heldigvis kom en gruppe mænd ham til undsætning. De kom tilfældigt forbi, og opdagede den 81-årige mand på jorden. En af dem påtog sig tjansen at bekæmpe den store sværm af bier, mens en anden ringede til alarmcentralen. 

Foto: GoFundMe

Han blev derefter kørt Norman Regional Hospital, hvor han blev behandlet en læge. Denne læge har efterfølgende udtalt, at hun aldrig før har haft en patient med så mange stik. 

Hun tilføjede også, at det potentielt kunne have kostet ham livet, hvis han ikke var blevet fundet. Det skyldes, at hævelsen kan ende med at blokere luftvejene. 

Carlos blev stukket i både ørerne, næsen, på læberne og endda i det ene øje. 

"Jeg tog en serviet ud og stak den ind i det ene øre. Så kom flere af dem ind i det andet øre. Jeg fik dem ud, da jeg puttede en serviet derind. Så fløj de op i min næse," sagde han til tv-stationen KOCO 5 News. 

"Jeg lå der i omkring tre timer, men en fyr fra Burford Company dukkede op. Det første jeg gjorde, var at spørge om hans navn, og han sagde: 'Åh nej. De stikker mig nu'." 

Foto: GoFundMe

Dagen efter det voldsomme angreb, blev Carlos opereret i hoften. Efterfølgende er han blevet flyttet til et andet hospital, hvor han skal være indlagt i forbindelse med sin genoptræning. 

Han og hans familie vil ikke kunne vende retur til hjemmet, før bikuben nær deres skorsten, er blevet fjernet. 

Hans datter, Heather Garvey, har oprettet en indsamling, hvor der samles ind til hans hospitalsregninger. 

"Han var alene hjemme og uden nogen form for hjælp. En barmhjertig samaritaner fandt min far og ringede efter alarmcentralen," skrev Heather. 

"Efter alt dette er han ved godt mod, men der er lang vej igen. Han vil have brug for behandling for at komme på fode igen." 

"Bistaden skal fjernes, før han overhovedet kan tage hjem." 

Mere end 5.000 dollars (34.600 kroner) er blevet indsamlet i løbet af de første fire dage. Målet for indsamlingen er sat til 30.000 dollars (207.000 kroner).