Britney Spears fejrer kæresten med video fra brusebadet

Foto: Shutterstock.com.

Popstjernen fejrer kæresten Sam Asghari med en ny video.

Parret har været sammen siden 2016, og i sin seneste video på Instagram fejrer Britney Spears kæresten Sam Asgharis fødselsdag med en video fra brusebadet.

Læs også

Nyt hus? Her kan du få havudsigt for under én million kroner

Det skriver Hello Magazine.

Til tonerne af hendes legendariske hit fra 2004 Toxic, står de i brusebadet, før de gnider munden langs glasset i takt til det ikoniske beat.

I Britneys’ version har sangerinden en badekåbe på og danser på stedet, inden hun kører munden hen over glasset. Sam Asgharis gør hende kunsten efter i sin version, hvor han rejser sig, går hen mod glasset og gnider munden hen over.

Parret har været sammen siden 2016. Foto: Shutterstock.com.

I en hyldest til sin kæreste skriver Britney til opslaget: 

"Tillykke med fødselsdagen til manden, der altid får mig til at grine."

Herefter spørger hun sine mange følgere, hvilken version de bedst kan lide, hvilket har resulteret i mere end 30.000 kommentarer. 

Du kan se opslaget på Britney Spears Instagram-profil her.

Omdiskuteret dokumentar

Popstjernen deler flittigt ud af sit liv på Instagram. De mange videoer har fået fans til at spekulere, om hun bliver holdt fanget.

Siden en manisk episode i januar 2008 har popstjernens far, Jamie Spears, taget sig af alt fra økonomi til aftaler.

Hendes umyndiggørelse og faderens værgemål bliver vendt i New York Times' dokumentaren Framing Britney Spears, som kan ses på TV 2 Play.

Fans bruger #FreeBritney og kræver popstjernen 'løsladt' fra farens faste greb om hendes formue. I dokumentaren får seerne lov til at komme helt tæt på Britney Spears liv og karriere, som har været en rutsjebanetur uden lige. 

Dokumentaren har også resulteret i, at flere verdensstjerner har været ude at undskylde. Det gælder blandt andre ekskæresten Justin Timberlake. Han undskylder for sin opførsel i forbindelse med bruddet mellem de to i 2002, skriver DR.dk. 

Læs også

Meghan 'beskylder Kate og Camilla': Det var dem, der gjorde det

 

 

 

Dagens Gossip