Brudgom får voldsom kritik efter viralt billede: 'Han gjorde absolut ingen indsats'

30/11/2023 17:53

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En brudgom er havnet i massiv modvind på sociale medier, efter at et billede fra hans bryllup er gået viralt.

Mest læste i dag

De fleste kan skrive under på, at det at blive gift, er noget af det største i livet. Her siger man ja til at elske og støtte sin udkårne resten af livet. Ikke nok med det, så er de fleste omgivet af både familie og venner, når de siger ja.

Da det er en stor dag, er det også en dag, som mange gør noget særligt ud af. Det betyder som regel, at der indbydes til en fin fest, hvor både brudepar og gæster møder op i deres stiveste puds. Men det er ikke altid, at det forholder sig på denne måde.

Naturligvis er det ikke alle, der har lyst til, at deres bryllup skal afholdes på denne måde. Andre beslutter sig i stedet at være mere afslappede, hvad angår dresscode og elegance.

Her er det naturligvis vigtigt at nævne, at der ikke er bestemte regler, der skal overholdes. Derfor er det op til hvert enkelt par at beslutte, hvordan de ønsker at afholde deres bryllup. Ligeledes er det også brudeparret, der selv fastsætter en dresscode - og vælger deres egne outfits.

Alligevel er en brudgom havnet i modvind på de sociale medier, efter at et billede fra hans bryllup er gået viralt. På billedet ser man nemlig tydeligt, at han har valgt et meget afslappet outfit. Og faktisk er det også en kende for afslappet til din flestes smags, skriver The Sun.

Hans kone havde valgt at iføre sig en klassisk hvid blondekjole, men gommen valgte blot et par afslappende shorts, som passer bedre til en dag på sofaen end et bryllup.

Ikke nok med det, så kombinerede han de marineblå shorts med en ternet skjorte med opsmøgede ærmer. Det hele blev rundet af med en fedora og et par sandaler.

Foto: Facebook

Billedet er blevet delt i en gruppe på Facebook, hvor de fleste mener, at gommen godt kunne have gjort sig mere umage med sit outfit. Faktisk mener de fleste, at han end ikke har forsøgt at gøre noget ud af sig selv.

"Dejlig fyr og bruden ser flot ud, men... Han gjorde absolut ingen indsats overhovedet. Det ser ud som om han lige er rullet ud af sengen. Iført shorts til et bryllup," skrev en bruger.

"Kan man blive skilt fra nogen, før man har giftet sig med dem?" lød det fra en anden.

"Tag i det mindste dine smarte shorts på," kommenterede en tredje.

"Wow. Jeg er helt vild med at blive gift i afslappet tøj, men det her? Nej," skrev en fjerde bruger.

Der var også en række brugere, der gav udtryk for, at afslappet tøj sagtens kan se fint ud. Det kræver dog, at man rent faktisk er villig til at gøre en indsats.

"Han kunne i det mindste have taget jeans på," kommenterede en bruger.

"Ikke?! At bære jeans til dit bryllup er skammeligt nok, men det her? Det er forfærdeligt," skrev en anden.