Brudgom gifter sig med brudens søster, da bruden dør under brylluppet

Foto: Privat

Det blev et bryllup, som de færreste vil glemme.

Surabhi og Mangesh Kumars store dag var kommet.

Brylluppet skulle endelig stå og arrangementet kørte som smurt, men så faldt bruden om.

Læs også

Janni skuffer Karsten: Nu skal de halveres

Surabhi blev erklæret død efter at være blevet ramt af et hjerteanald. 

Det skriver Times of India.

Surabhi var netop afgået ved døden, da familien blev konfronteret af Mangesh, som spurgte dem, om de ville lade deres yngre datter gifte sig med ham.

Ifølge The Sun appellerede brudens mor også til at lade brylluppet fortsætte med hendes yngre datter i Surabhis sted.

"Vi vidste ikke, hvad vi skulle gøre i den situation. Begge familier sad sammen, da en sagde, at min lillesøster Nisha skulle giftes med gommen. Sagen blev diskuteret og begge var enige", sagde Surabhis bror Saurabh til IANS.

Familien lod derfor Nisha erstatte sin søster og tage Mangesh som sin mand, alt imens hendes søsters lig lå i rummet ved siden af.

"Det var en bizar situation, da min lillesøsters bryllup blev højtideliggjort, mens min døde søsters lig lå i et andet rum," sagde brudens bror om den usædvanlige indstilling ifølge Times of India.

Da vielsesceremonien var overstået, foretog familien den døde datters sidste ritualer.

"Det var en hård beslutning for vores familie. En datter lå død i det ene rum, og en anden datters bryllup blev højtideliggjort i det andet rum. Vi har aldrig været vidne til så blandede følelser. Sorgen over hendes død og glæden ved brylluppet er endnu ikke faldet til ro," sagde Surabhis onkel Ajab Singh.

I Indien er arrangerede ægteskaber meget almindelige, og "de ville holde det i familien", sagde Radha Patel om grunden til, at familierne fik den yngre søster gift med gommen, ifølge USA TODAY.

"Der foregår så meget kontrol med at matche familier i ægteskaber, og det er naturligt for familierne at ville holde sammen," sagde Radha, som er grundlægger af Single to Shaadi, et sydasiatisk matchmaking-websted.

Radha afslørede også, at hendes egen mor gennemgik en lignende situation for mange år siden.

Efter at hendes tante døde under fødslen, blev hendes mor spurgt af deres forældre, om hun ville acceptere sin svoger som sin mand. Men Radhas mor nægtede at gøre det.

Læs også

Kvinde hævder, at hun er 'så lækker', at mænd ikke vil lade hende være: Nu vil hun hyre bodyguard

 

 

Dagens Gossip