Bryllup med 400 gæster: Afholdt i Covid-19-testcenter

Foto: Shutterstock

400 gæster var samlet til en stor bryllupsfest på en skole, der bliver brugt som Covid-19-testcenter.

Politiet stormede en stor bryllupsfest, der blev afholdt på en jødisk pigeskole. Det skete blot ti måneder efter, at deres skoleinspektør døde af coronavirus.

Læs også

Medie erfarer: Denne dato kan børn komme i skole

Fire hundrede gæster var samlet på Yesodey Hatorah Girls' Senior School i Stamford Hill i det nordlige London, der bliver brugt som testcenter for coronavirus. 

Vedkommende der havde arrangeret den store bryllupsfest, fik en stor bøde på hele 10.000 pund, hvilket svarer til cirka 83.000 kroner. Derudover var der fem andre, der fik en bøde på 200 pund, hvilket svarer til cirka 1.600 kroner. 

Politiet havde ikke selv observeret, at der var fest, men havde derimod fået anonymt tip. Det førte til, at politiet kunne dukke og lukke ned for festen kl. 21.14. 

Bygningens vinduer var blevet dækket til, så det ikke var muligt at se ind udefra. Desuden var der et stort antal gæster, der flygtede fra festen, da politiet dukkede op. Det betyder selvfølgelig, at de undgik at få bøder af politiet. 

Politiet har efterfølgende fordømt den 'egoistiske, ulovlige forsamling', som fandt sted ganske få timer efter, at Priti Patel havde annonceret politiets fokus på folk, der brød coronareglerne. 

Indenrigsministeren gjorde det klart, at folk, der deltager i ulovlige husfester, vil få bøder på intet mindre end 800 pund, hvilket er svarende til hele 6.600 kroner. Bliver man taget for samme forseelse igen, bliver bøden fordoblet, hvilket den gør, indtil man maksimalt rammer 6.400 pund, hvilket svarer til 53.400 kroner.

Læs også

Tragisk dødsulykke: Ung kvinde dræbt da hun forsøgte at samle kreditkort op

Jødiske ledere har efterfølgende meldt ud omkring brylluppet. Her har overrabinen stemplet det som 'en meget skammelig vanhelligelse af alt, hvad vi holder af'. 

 

Dagens Gossip