Bryllups-lykke ødelagt på splitsekund: Brud sprængt i luften

Foto: Privat

Kort tid efter at parret havde sagt ja til hinanden, indtraf tragedien.

Lykken var stor, da Lidiia og Norbert sagde ja til hinanden.

En måned efter den store dag, rejse det nygifte par afsted med venner og familie. Turen gik fra England til Ukraine, hvor de skulle på bryllupsrejse, ledsaget af nære venner og familie. 

I alt var de 12 personer afsted.

Læs også

Voldsomt udbrud på skole: 85 sendt hjem

Blandt andet bød turen på en lang vandretur, hvor gruppen vandrede gennem de ukrainske skove, for til sidst at gøre stop nær grænsen til Ungarn.

Det var her at den frygtelig tragedie udspillede sig.

Det skriver Daily Mail.

Gruppen lavede et bål og her besluttede Norbert sig for, at han ville hente sit kamera i parrets telt. Da han er i færd med at finde kameraet, hører han et kæmpe brag. Lyden kommer fra stedet hvor resten af gruppen sidder omkring bålet.

"Mens jeg var ved at kigge i min taske, hørte jeg pludselig braget og derefter skrigene. Jeg løb tilbage, så hurtigt jeg kunne og skreg Lidiias navn," fortæller han om den forfærdelige hændelse.

Braget kom fra en bombe. Mens gruppen sad samlet om bålet eksploderede en bombe fra 1. Verdenskrig, der lå begravet under jorden.

Lidiia kom slemt til skade ved eksplosionen. Især hendes venstre øje og ansigt led stor skade. Men også hendes hænder og ben blev alvorligt skadet.

Det var dog ikke Lidiia der blev værst tilredt under eksplosionen. Hendes 29-årige bror mistede livet og det samme gjorde en anden mand i gruppen.

Gruppen slog straks alarm, men nærmeste hospital var halvanden time væk og derfor mistede de to mænd livet, allerede inden hjælpen nåede frem.

Man maner, at bomben stammer fra Brusilov-angrebet i 1916, hvor russiske soldater angreb Østrig-Ungarn.

Man kan se billederne fra turen og Lidiias skader her - vi advarer om, at det kan virke voldsomt.

Læs også

Katerina Pitzner: Stop spliden

 

 

Dagens Gossip