Butik nægter at skrive Donnas besked på kage: “De har ingen sans for humor”

Foto: Privat.

Donna Patrick forstår det ikke.

En fødselsdag kræver kage.

Læs også

Hvad sker der? Folk er forbløffet

Derfor havde Donna Patrick bestilt en kage til sin datter Elices 18 års fødselsdag. Derudover havde Donna Patrick valgt at kagen skulle dekoreres med en besked. 

Fødselsdagskagen blev bestilt online hos stormagasinet Marks & Spencer. Men da Donna Patrick havde sendt ordren afsted, modtog hun efterfølgende en besked om, at bestillingen var annulleret. Marks & Spencers 'regler og forskrifter' var nemlig blevet brudt. 

Det fik 39-årige Donna Patrick til tasterne, da hun er uforstående overfor den beslutning. 

“Den stærkeste sædceller”

Donna Patrick, der kommer fra Pulborough i West Sussex i England, forklarer til The Mirror, at hun har et åbent forhold til sin datter. 

“"Det var min datters 18-års fødselsdag. Vi har et forhold, hvor vi godt kan være lidt frække, og hun ville have fundet det sjovt,” forklarer Donna Patrick.

På kagen havde den 39-årige mor besluttet sig for, at der skulle stå:

'Jeg er glad for, at du var den stærkeste sædceller.’

"Jeg har det sådan, at det svarer ikke til at bande. Der er ikke noget stødende ved sæd, så vidt jeg ved. De har mistet deres sans for humor," lyder det fra Donna Patrick, der valgte at dele oplevelsen på de sociale medier. 

Efterfølgende er Marks & Spencer gået i dialog med Donna Patrick.

De beklager situationen. Selvom stormagasinet har retningslinjer omkring, hvad der må stå deres kager, kunne de godt se, at der ikke var noget i vejen for at skrive ‘sædceller’ på en kage. En talsperson for Marks & Spencer har efterfølgende udtalt: 

”Vi har retningslinjer omkring personlige meddelelser på vores kager, men efter refleksion kunne vi godt have gået videre med ordren.

"Vi har undskyldt til Donna Patrick og har ændret beskeden til hendes oprindelige anmodning. Vi sender også blomster som et plaster på såret. Hun er virkelig tilfreds med dette og taknemmelig for, at vi var i stand til at organisere det."

Læs også

Kvindelig betjent i shitstorm over billeder: Nu er hun selv jaget vildt

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip