Kvindelig betjent i shitstorm over billeder: Nu er hun selv jaget vildt

Foto: Privat

Den 26-årige fortæller, at hun uden tvivl vil fortsætte med sin kontroversielle fritidsinteresse, selvom hun bliver mødt af voldsom kritik.

26-årige Brooke McGee oplever at modtage mange negative kommentarer og dødstrusler. Det kommer efter, at hun er begyndt at dele billeder af dyr, hun har dræbt, mens hun har været ude at jage. 

Hun siger dog alligevel, at det ikke er nok til, hun vil stoppe med at gå på jagt.

Læs også

Kæmpe hyldest til Christian Eriksen på torsdag: Sådan kommer det til at foregå

Brooke begyndte at jage i en tidlig alder, eftersom hun blot var tre år gammel. Hun nedlagde dog sit første dyr, da hun var seks år, efter at hende, samt hendes søskende, modtog undervisning af deres far. 

Det skriver news.com.au. 

Foto: Privat

Men at dele billeder af dyrene, hun har dræbt, har medført, at hun bliver kritiseret flittigt for hendes kontroversielle fritidsinteresse. 

Hun deler regelmæssigt billeder, der viser hende iført camouflagetøj og med sit våben, som ofte er en riffel eller bue, mens hun står og poserer sammen med dyret, hun har dræbt.

McGee deler også billeder, der stammer fra længere tilbage i tiden, hvor hun blot var en lille pige, men som står ved siden af et dyr, hun har dræbt, er dobbelt hendes størrelse.

Foto: Privat

I takt med, at hun delte flere billeder online, modtog hun også flere dødstrusler fra dem, der mener, at hendes hobby er umenneskeligt - men det er ikke noget, der får hende til at stoppe med jagten. 

Hun har i tidens løb dræbt utallige dyr, herunder gæs, svin og en bjørn, som vejede 14 ton - men hun drømmer om at dræbe flere bjørne, hjorte og elefanter.

Foto: Privat

Hun indrømmer, at hun føler sig trist efter at have taget livet fra dyret, hun har nedlagt, men hun hævder ligeså, at det blot er en naturlig begivenhed at dø.

Brooke plejer typisk at bruge kødet fra dyret, hun dræber, til at forsøge sig selv og sin familie. 

Læs også

Dansk zoologisk have beder gæster om hjælp: “Det er selvfølgelig alvorligt”

 

Dagens Gossip