Charlotte og Michael vandt 7,5 millioner kroner: Tre uger senere står Michael tilbage med 0 kroner

Skrevet af Emil Martesen

23/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Charlotte og Michael vandt 7,5 millioner kroner, men ...

Dagens topnyheder

I en lille by i England fandt et par, Charlotte og Michael, lykken i et usandsynligt lotteri-eventyr, der dog endte i hjertesorg og en juridisk gråzone.

Efter blot tre måneders forhold besluttede de at fejre deres kærlighed med en hyggelig aften, der uventet førte dem til Lidl for at købe skrabelodder – en impulsiv handling, der skulle vise sig at ændre deres liv.

Michael, grebet af øjeblikkets spænding, foreslog at købe skrabelodder, men stod uden kontanter. Charlotte, der betalte for dem, kunne ikke ane, at denne gestus ville føre til en gevinst på 1 million pund. Skæbnen ville, at det var hendes hånd, der skrabede den gyldne billet frem, et øjeblik af ren eufori for det unge par.

Lykken varede dog kort.

Kun tre uger senere tog forholdet en uventet drejning, da Charlotte valgte at forlade Michael, ikke uden at tage den værdifulde skrabelod med sig.

Det skriver L'independant.

Ifølge spilorganisatoren Camelot var det Charlotte, der juridisk set var den retmæssige vinder, da det var hendes navn, der prydede billetten. Michael stod tilbage uden andel i gevinsten, på trods af hans overbevisning om, at de moralsk set burde dele den ligeligt.

Han lagde heller ikke skjul på, at han var i chok:

"Jeg er under chok", udtalte Michael til The Sun, og fortsatte:

"Jeg kan indrømme, at vi ikke ville have vundet uden Charlotte, men hun ville heller ikke have vundet uden mig". Hans frustration er forståelig, idet han føler sig berøvet en halvdel af en fælles drøm, blot fordi det tekniske aspekt af betalingen placerede ham uden for gevinstens rækkevidde.

Michael overvejer retslige skridt, men sagen synes allerede afgjort.