Chok på TUI-fly: Passager forsøgte at åbne døren under flyvning

Foto: Shutterstock

En kvinde frygtede, at hendes familie skulle dø, da en passager ombord på deres TUI-fly forsøgte at åbne flydøren. Han sagde også, at de ville 'ses i himlen'.

Den 32-årige Melissa Brown var på vej hjem til Storbritannien efter en 10 dage lang ferie i Paphos på Cypern. Pludselig blev flyet dog tvunget til at foretage en 'rædselsvækkende' nødlanding.

Læs også

Ekspert advarer: Derfor bør du ikke sidde på toilettet i mere end 5 minutter

Melissa, der er mor til to, har fortalt, at en mand, der tydeligvis var 'beruset', begyndte at blive 'meget aggressiv og truende'. På et tidspunkt forsøgte han endda at åbne nøddørene, mens han bad højlydt på gulvet - og opfordrede andre til også at 'begynde at bede'.

Melissa hævder, at flere passagerer ombord på flyet blev bange, og begyndte at klatre over sæderne, for derefter at løbe ned bagerst i flyet. Andre skyndte sig at gribe fat i deres børn, mens de skreg: 'Hjælp! Vi skal dø'.

Det skriver LADbible.

Efter passagerer havde hjupet med at fastholde manden, foretog piloten en nødlanding i Zagreb i Kroatien, hvor TUI bekræftede, at en 'meget forstyrrende' passager medførte, at flyet blev 'tvunget til at omdirigere', så han kunne overleveres til politiet.

"Jeg troede ærligt talt, at jeg skulle dø, og at jeg aldrig ville se min familie eller børn igen. Og jeg er ikke den eneste person, der troede det," siger Melissa, der bor i Bolton i England.

"Det var forfærdeligt. Der var så mange kvinder, der skreg og råbte om hjælp, og skreg 'Åh nej, mine børn'. Alle børnene græd og skreg i flyet. Det var skræmmende. Jeg tror, ​​jeg har grædt, hvad jeg kan nu. Jeg kan ikke græde mere."

Flyet skulle afgå fra Pahos den 14. august, men blev forsinket på grund af driftsforstyrrelser, da besætningen var uden for deres obligatoriske arbejdstid.

Det resulterede i, at flyet i stedet blev udsat til dagen efter, hvor det først afgik omtrent kl. 20.00 om aftenen.

Melissa skulle være landet i Manchester tidligt tirsdag den 16. august, men hæver, at hun blev efterladt af TUI i 'mindst syv timer' uden mad eller ophold. Desuden siger hun, at hendes 'traumatiserede' børn blev tvunget til at sove på koldt gulv.

Hun endte dog med at blive indlogeret på et hotel, hvor hun og hendes børn kunne opholde sig, inden de kunne flyve hjem til Manchester.

"Da vi stod i kø for at komme ombord på flyet, var der et par passagerer, der talte om en passager, der stod i kø, som larmede og opført sig meget mærket," siger hun.

"Jeg stillede spørgsmålstegn ved det, men de fortalte mig ikke noget. De sagde: 'Åh. Det gør ikke noget. Vi skal nok klare os. Lad os alle komme ombord på flyet'."

"Vi steg allesammen ombord på flyet, og han opførte sig ret mærkeligt, og jeg var allerede bange, før denne hændelse var sket."

"Vi lettede, og to en halv time inde i flyvningen blev han ved med at rejse sig fra sit sæde konstant, gå op og ned ad gangen, og forsvinde ud på toilettet. Han var forstyrrende, og gjorde folk ret ophidsede og bange."

"Min datter blev virkelig oprevet og ked af det, fordi vi kunne se, at han helt sikkert var beruset, fordi han svajede og sådan noget."

"En stewardesse sagde til os: 'Vi har problemer med en passager på flyet. Han fremsætter trusler'. Det var der, alle begyndte at blive rigtig sure og gik i panik."

Melissa fortæller, at manden blev 'virkelig aggressiv' over for stewardesserne og kun ville tale med én direkte. Pudselig 'sprang han op midt i flyet nær nødudgangen' og gav 'håndtegn til alle'.

Hun hævder, at han begyndte at 'bede virkelig højt på et andet sprog' og tilføjede: "På engelsk sagde han ting som: 'Alle skal begynde at bede' og 'Vi ses alle i himlen'."

"Han prøvede at åbne nødudgangsdørene for at komme ud af flyet, og alle begyndte at skrige og råbe: 'Hjælp. Vi skal dø'. Det var, som om han ville dræbe os alle. Det var virkelig skræmmende."

Mens alle kravlede om bagerst i flyet, 'sprang en mand op og slog ham' i baghovedet', hvorefter andre løb hen og hjalp med at holde ham tilbage.

To civile politibetjente, der tilfældigvis befandt sig på flyet, løb også hen og 'dybest set barrikaderede ham inde', indtil flyet landede.

"Og piloten lavede en virkelig hurtig nedstigning til den kroatiske lufthavn. Vi faldt bogstaveligt ned fra himlen. Det var virkelig traumatisk," fortæller hun.

"Da vi stod af flyet, blev vi ført ind i lufthavnen og blev bare efterladt der. Der var ingen TUI-repræsentanter. Lufthavnen var bare ret lukket."

En TUI-talsmand har udtalt sig om episoden: "Vi beklager meget over for alle kunder, der er påvirket af forsinkelsen af TOM2731 og efterfølgende omdirigering på grund af en forstyrrende passager."

"Vores kunder og besætnings sundhed og sikkerhed er altid vores højeste prioritet, og på grund af en forstyrrende passager blev flyet tvunget til at omdirigere til Zagreb, Kroatien. Passageren blev aflastet, blev mødt af politiet, og vil ikke rejse med TUI, når flyet afgår senere i dag. Vi har en nultolerancetilgang til forstyrrende adfærd på vores flyvninger."

"Vi forstår, hvor frustrerende denne yderligere forsinkelse vil være for vores kunder og undskylder for den fortsatte forsinkelse, de nu står over for. Vi har et TUI-team, der støtter kunderne i Kroatien. Vi har holdt dem opdateret med regelmæssig kommunikation, har skaffet indkvartering og sørget for måltider og forfriskninger.

Læs også

Skolestart forude: Mor forbereder sin lille søn på skoleskyderi

"Vi takker kunderne for deres forståelse og tålmodighed og vil gerne forsikre kunderne om, at tilfælde som dette er ekstremt sjældne."

 

Dagens Gossip