Skolestart forude: Mor forbereder sin lille søn på skoleskyderi

Foto: TikTok

En mor har delt, hvad hun selv beskriver som en 'rædselsvækkende virkelighed', efter at have lært sin 5-årige søn, hvad han skal gøre i tilfælde af et skoleskyderi.

Cassie Walton, der kommer fra Oklahoma i USA, har forklaret sin søn, Weston, hvordan han skal håndtere og benytte sig af sin Spider-Man-rygsæk, som er skudsikker, i tilfælde af et skoleskyderi.

Læs også

Leah tester ‘vask af maling’ ved at dække hele sit ansigt - det går ikke efter planen

Desværre er der flere forældre, herunder Cassie, der føler sig tvunget til at købe skudsikre rygsække til deres børn. Det sker i kølvandet på det forfærdelige skoleskyderi på Robb Elementary School i Uvalde, Texas, hvor 19 børn og to voksne døde.

Det skriver Unilad.

"En stemme over samtaleanlægget lyder: 'Det her er ikke en øvelse. Alle går ind i hjørnet og er stille og rolige'. Hvad gør du?" siger Cassie til sønnen i en video, som hun har delt på TikTok.

Weston følger hendes anvisninger, hvorfor han placerer sig i hjørnet og forholder sig i ro. Herefter siger hans mor: "Vis mig nu, hvordan du bruger din skudsikre rygsæk."

Den lille dreng, der sidder i hjørnet af lokalet, holder herefter sin Spider-Man-rygsæk op, som han bruger til at dække hoved og overkrop.

Cassie stiller ham dernæst et opfølgende spørgsmål: "Hvis din lærer siger: 'Weston, du har ikke brug for din rygsæk. Lad os gå ind i hjørnet'?"

Weston fortæller sin mor, hvad han i en sådan situation vil svare: "Nej. Jeg har brug for den. Den er skudsikker."

@thewaltonfamily1

Happy back to school season…. #foryoupage #backtoschool #foryou #needschange #PostitAffirmations #momiktok

♬ L$d - Luclover
Happy back to school season…. #foryoupage #backtoschool #foryou #needschange #PostitAffirmations #momiktok

I takt med, at videoen fortsætter, bliver Weston sat igennem en række andre øvelser, der er baseret på anvisninger fra Cassie.

På et tidspunkt spørger hun sin søn: "Hvis politiet er uden for døren, men skytten befinder sig i dit klasseværelse, og de håber: 'Er der nogen derinde?' - hvad gør du så?"

Weston svarer ved at sige 'Jeg er her', men hans mor stopper ham med det samme og siger: "Absolut ikke. Du siger ikke et ord."

Siden videoen er blevet delt på det sociale medie, er den blevet set mere end 7,2 millioner gange. Derudover har den også affødt en del kommentarer fra de personer, der har set den.

"Det bedste råd hun havde: 'Løb så langt væk fra skolen, som du kan løbe'," er der en person, der har skrevet.

Læs også

McDonalds-kunde ringer til politiet på grund af kolde pommes frites: Kort efter bliver han anholdt

"Det er skræmmende, men det er vores virkelighed, og det bør det ikke være," skriver en anden, mens en tredje blot skriver: "Det her fik mig til at græde."

 

Dagens Gossip