Chokerende billeder viser, hvad politiet fandt under gulvbrædder i privat hjem

Ane Sørensen

360 uger siden

|

22/08/2017
Udland
Foto: Merseyside Police
Foto: Merseyside Police
Det lokale politi gjorde et vildt fund under gulvbrædderne, da de for nylig lavede en razzia på flere britiske adresser.

Dagens topnyheder

Store pakker med heroin og en kæmpe kuffert, som var proppet til randen med stakke af pengesedler. 

Utrolige billeder er blevet offentliggjort, efter heroin til en anslået værdi af omkring 1.200.000 pund (omkring 9.800.000 danske kroner red.) og mere end 500.000 pund (omkring 4.000.000 danske kroner red.) i kontanter blev fundet i et britisk hjem.

Det skriver Mirror

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: Merseyside Police

Foto: Merseyside Police

Foto: Merseyside Police

En politirazzia skulle have ført det lokale politi til de store mængder af heroin, som var blevet proppet ned under gulvbrædderne og gemt af vejen nede under et tæppe.

Merseyside Politi har offentliggjort billederne af de kostbare fund, som de beslaglagde i forbindelse med en ransagning af flere adresser i Huyton og Thatto Heath i St Helens.

Det var ifølge en pressemeddelelse fra politiet på adressen i Thatto Heath, at man fandt de mange penge og heroinen på billederne. 

I den forbindelse blev en 52-årig mand anholdt og er siden blevet sigtet for hvidvaskning af penge og besiddelse af heroinen.

En 56-årig mand er også blevet anholdt, efter politiet beslaglagde omkring 30.000 pund (omkring 245.000 danske kroner red.) fra en bil.

Han er ligeledes blevet sigtet for hvidvaskning af penge.

26-årige Joshua var på vej ud af sin bil, da han blev overfaldet: Én detalje fik gerningsmanden til at gå amok