Chokerende scener: Blev træt af at vente på maden, forsøgte i stedet at dræbe personalet

Foto: Memphis Police

Optagelser fra overvågningskameraer viser det øjeblik en kvinde åbnede ild på en Burger King drive-thru efter et bizart vredesudbrud, fordi hun skulle venter for længe på sin mad - hun er nu eftersøgt af politiet.

Vi kender det nok allesammen - ‘Hvorfor tager det så lang tid?’

Tålmodighed synes desværre at være en af de evner mennesker hurtigst mister, når sulten banker på, og det må i den grad også siges at være tilfældet for en amerikansk kvinde i Memphis, Tennessee, USA.

 

Læs også

Mand tror han har fundet skjult skat i haven: Sandheden er en helt anden

Da hun ventede på sin mad på den lokale Burger King, blev det tilsyneladende for meget for kvinden. I sådanne situationer vil nogle kontakte personalet og klage, men man kan vist roligt sige, at kvinden tog sin ‘klage’ skridtet videre.

 

Kvindens klage blev, af uransagelige årsager, i form af intet mindre end en pistol, som hun trak frem for at true personalet. Om hun havde forventet, at hendes mad på magisk vis vil blive tilberedt hurtigere af at true personalet på livet, ved kun kvinden selv, men dette var, selvfølgelig, ikke tilfældet. 

Det stod på dette tidspunkt efterhånden rimeligt klart, at der var tale om et ganske ustabilt menneske, ikke mindst fordi kvinden pludselig lænede sig ind af drive-in-vinduet og affyrede flere runder efter personalet.

En talsmand for politiet sagde: "Ved ankomsten til stedet blev officerer underrettet om, at en kvindelig kunde blev vred over ventetiden, der skulle serveres ved drive-in-vinduet."

Hun blev set træde ud af det forreste passagersæde og nærme sig vinduet, før hun skændtes med arbejderne der.

Memphis Politi tilføjede: "Videoovervågning viser den mistænkte hente en sort pistol fra køretøjet, stikke hendes overkrop gennem drive-in vinduet, og affyre flere skud mod Burger King-personalet.

"Personalet flygtede fra skuddene gennem bagdøren af virksomheden og var uskadte. Den mistænkte var ledsaget af en mand, der var føreren af den grå sedan,”

Der er ikke foretaget anholdelser, og efterforskningen er i gang.

Politiet appellerer til vidner og en belønning på cirka 7.000 kroner er blevet sat op af Crime Propper i Memphis og Shelby County, Inc. for oplysninger, der fører til hendes anholdelse.

Læs også

Studerende afholdt stor fest: Mindst 53 blev smittet med corona

 

 

Dagens Gossip