Chokerende scener i tredje klasse: Elev kvalt til bevidstløshed foran klasselærer

Foto: Shutterstock.com

Folkeskolen kan for mange elever til tider være et svært sted at begå sig, men denne sag fra Østrig synes at være i en kategori for sig selv.

Mobning er desværre stadig et problem i folkeskoleklasser rundt om i verden, og er måske noget der er svært helt at udrydde.

En folkeskoleklasse består som regel af børn fra alle mulige forskellige baggrunde og sociale klasser, til tider med børn der har, og har haft det rigtig svært i deres endnu korte liv. 

Læs også

BREAKING: Prins Philip er død

Desværre har det en tendens til at gå ud over andre, og det synes at være præcist dette der skete i en tredjeklasse i den østrigske by Graz.

I en sag der har skabt stor forargelse, har tre tredjeklasseselever angiveligt ikke bare slået en klassekammerat, men ligefrem kvalt ham til bevidstløshed, alt sammen foran klassens lærer - det skriver Newsner

Angiveligt greb læreren først ind i episoden, da offeret var bevidstløs, og ifølge mediet var det kun på grund af meget modige og ikke mindst ansvarlige klassekammerater, at episoden ikke endte langt værre. 

Det siger sig selv, at når man som forældre hører om sådan en voldsom episode bliver man rystet. Hvilket den bare niårige drengs mor i den grad også blev.

“Jeg blev kun informeret om denne hændelse den eftermiddag. Min søn var bange for døden, og jeg kunne ikke være der for ham,”

Hun er især rystet over skolens håndtering af situationen. Hvad endnu mere bekymrende er, ‘lederen’ af overfald-gruppen er på trods af sin meget unge alder, i forvejen kendt af politiet. 

Heldigvis er de tre unge overfaldsmænd blevet suspenderet, men moren forklarer at episoden har skabt stor frygt på skolen, som ledelsen endnu ikke har håndteret. 

“Min bekymring nu er ikke at give skylden, men endelig at få hjælp. Det er ikke kun min søn, der er bange for at gå i skole,”

Politiet har startet efterforskning af sagen, men det er endnu usikkert hvilke, hvis nogen, længerevarende konsekvenser episoden får.

Læs også

18-årig blev livredder på vej hjem fra fodboldtræning: ‘Jeg var i chok’

 

Dagens Gossip