Chokerende video: Mand ville kæle med løver.. Det skulle han ikke have gjort

Det var lige ved at gå helt galt, da en 55-årig mand under sin bryllupsrejse ville kæle med et par løver. Den ene løve nød opmærksomheden, men det gjrorde den anden ikke.

Det kan være rigtig fristende at klappe en løve eller nusse et andet stort kattedyr, hvis man får muligheden for det. Især når man gang på gang ser videoer på de sociale medier, hvor dyrepassere bliver krammet og leger med de store dyr.

Der er dog en ganske god grund til, at man ikke skal komme alt for tæt på en løve, og det skyldes simpelthen, at de er utilregnelige og lynhurtigt kan slå dig ihjel. Så slemt gik det dog heldigvis ikke for den 55-årige Peter Nortje, da han pludselig fik lyst til at give en løve en lille kæletur i det sydafrikanske vildtreservat, Tikwe River Lodge.

Peter og hans kone Ilze var af sted for at fejre deres bryllupsrejse, men det kunne altså være gået grueligt galt. Det gjorde det delvist også, da Peter stak hånden ind for at kæle med en løve, der i den grad nyder at blive kælet med.

Læs også

Ung pige død - Tabte sin telefon i badekarret

En anden løve ser misundeligt til, og den skal da også have fornøjelsen af at blive kælet lidt med. Den vandrer langsomt hent til Peter, men i stedet for at lade sig blive nusset, valgte den at bide hårdt fat i Peters arm.

Herefter forsøger løven at trække Peter til sig, mens Peter på den anden side af indhegningen forsøger at få sin arm fri fra løvens gab og de skarpe tænder. Samtidig kan man på videoen høre, hvordan hans kone Ilze råber ”Den bider ham, den bider ham!”

 

Han var tæt på at dø

Selvom løven blot holder fast i Peter i fem sekunder, så var det nok til, at den 55-årige mand kunne have mistet sit liv. Ifølge Daily Mail så fortæller de, at han blev indlagt på Pelonomi Hospitalet i Bloemfontein med et septisk shock.

Et septisk shock bliver udløst af en alvorlig infektion, hvilket Peter pådrog sig, da løven bed helt ind til knoglen i hans arm. Daily Mail skriver, at der er en dødelighed på mellem 25 til 50 %, hvis man bliver ramt af det.

En talsmand fra Tikwe River Lodge fortæller, at det er første gang i løbet af seks år, at de har haft et uheld i deres reservat. De vil dog ikke påtage sig ansvaret, da der er advarselsskilte over det hele.

”Der er advarselsskilte over alt,” fortæller talsmanden ifølge Daily Mail og fortsætter:

”Nortje valgte selv at stikke sin hånd gennem det elektriske hegn for at røre ved løverne, og så blev han bidt,”

En ansat i en anden sydafrikansk park fortæller, at Peter Nortje skal føle sig yderst heldig. Han fortæller nemlig, at løvinden formentlig ikke var sulten, eller også var hun bare ikke vant til at dræbe et bytte ude i naturen. Havde hun været det, havde han formentlig ikke overlevet, selvom der var et hegn mellem dem.

Læs også

Mors store frygt: Søn fandt trimmer og ville lege frisør på lillesøster

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip