Chokerende video: MMA-kæmpers finger forsvinder under kamp

Foto: Twitter

En af de mest grufulde skader, der nogensinde er set i kampsport, blev vist på direkte TV.

En af de mest grusomme skader, der nogensinde er blevet set i kampsport, er blevet vist på direkte TV.

Læs også

Topløs kvinde nedlagt af politihest

Det skabte stor rædsel i hele MMA-verdenen, da den canadiske kæmper Khetag Pliev tog sin handske af i slutningen af anden runde. Her afsløredes et grusomt syn, da ringfingeren på hans venstre hånd var blevet revet af. Det skriver News.com.au. 

Den forfærdelige skade skete under eventet 'Cage Fury Fighting Championships 94', der blev sendt live hele verden over via 'UFC Fight Pass'-streamingtjenesten.

Foto: Instagram

Ifølge News.com.au, fik den 37-årige Pliev skaden i første runde, hvor han forsøgte at blokere et højt spark med sine hænder. 

Nogle MMA-kommentatorer mener, at fingeren løsrev sig med det samme, men der har også været spekulationer om, at det først skete, da han blokerede yderligere et spark i runde 2. 

Uanset hvad, så fortsætte Pliev med at kæmpe, selvom han fik revet sin finger af. At han kunne modstå den store smerte og fortsætte med at kæmpe, har selvfølgelig fået historien til at sprede sig på internettet.

Foto: Twitter

Han var dog nødt til at kaste håndklædet i ringen i slutningen af anden runde, da det gik op for ham, hvor omfattende hans skade var. Det medførte, at hans modstander Devin Goodale blev tildelt sejren via en TKO. 

"Det var ikke et brud, et knæk, det var ikke en forvridning, en sårdannelse. Hans finger var helt væk. Den er væk," lød det fra WWE-stjerne og MMA-kommentator CM Punk ifølge News.com.au

Optagelserne blev ikke vist igen, da de indså, hvad kameraerne havde fanget. En blodig stump var det eneste, der var tilbage, hvor hans ringfinger plejede at sidde. 

Kunne ikke finde fingeren

Der opstod endnu mere rædsel i arenaen, da man efterfølgende ikke kunne finde Plievs finger. 

Den manglende finger resulterede i, at kommentatoren i Philadelphias 2300 Arena bad de tilstedeværende fans, der sad på forreste række om at lede efter fingeren. 

Efter en rum tid, fandt medlemmer fra Plievs lejr dog fingeren, som åbenbart var forblevet inde i handsken, da han tog den af. 

Ifølge rapporter fra tilstedeværende journalister, blev Pliev og hans finger kørt til et nærliggende hospital, hvor hans finger skulle opereres på igen.

Læs også

Kvinde gør ubehageligt fund på hotellets badeværelse

Der er endnu ikke blevet udsendt en officiel meddelelse om Plievs tilstand, efter at han blev hastet til det nærmeste hospital. 

 

Dagens Gossip