Chokerer politiet: Bilist 'gik' tur med sin hund i regnvejr

At går tur med hunden kan foregå på mange måder. Det måtte politiet sande, da de så optagelsen af en ejer, der valgte at lufte sin hund ud af bilen.

Optagelsen viste nemlig, hvordan en billist ‘gik’ tur med sin hund.

I stedet for at traske afsted på gåben ved siden af hunden, så valgte ejeren mageligt at blive siddende inde i sin bil i tørvejr og trille afsted med hunden i snor ved siden af bilen.

Læs også

Handicappet orangutang efter fangenskab: Mangler begge arme

Det har fået politiet til at efterlyse manden. Det skriver Ladbible.com.

'Det er topmålet af dumhed'

Den mærkelig ‘gåtur’ fandt sted langs en vej ved byen Lochgelly i Skotland, og optagelserne viser en hund, der ikke er tryg ved situationen.

Efter at optagelserne er blevet delt på sociale medier, er ejerens måde at gå tur med sin hund på også blevet mødt med vrede og harme kommentarer. 

En talsperson fra et lokalt hundelufter-firma siger, at det ‘er utroligt farligt’, og selvom det kan lyde forholdsvis harmløst at trille en tur i sin bil med hunden ved siden af, så er det altså ikke tilfældet i denne situation.  

“Det kan måske lyde meget sjovt, men ved at gå igennem kommentarer fra dem, der har set optagelserne, så er det tydeligt, at hunden er skrækslagen”

"Det er også ekstremt farligt og topmålet af dumhed. Det er utroligt, at et menneske kan behandle dyr sådan. Det er bare sygt."

Politiet oplyser, at de ikke har fået nogle anmeldelser i forbindelsen med hændelsen, men efter at have modtaget optagelsene er de gået i gang med at efterforske sagen.

Du kan se den omtalte optagelse øverst i denne artikel. 

Læs også

DMI: Nu bliver det op til 27 grader

 

 

 

 

Dagens Gossip