Chris fortæller: Sådan får du et par ekstra centimeter på ‘banditten’ at arbejde med

06/06/2023 12:18

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Chris Cavallini, kostcoach og selvstændig multimillionær, er overbevist om, at mænd kan øge størrelsen af ​​deres manddom ved at følge nogle ret enkle råd.

Mest læste i dag

Når du normalt søger råd fra en kostvejleder, er det normalt ikke det resultat, du forventer at få ud af oplevelsen, at tilføje tommer.

Normalt, når folk går på slankekur, søger de at tage et par centimeter væk fra sig selv, nemlig omkring taljen, men Chris har lovet, at han hjælper mænd med at tilføje lidt længde på deres penis.

Sæt dig til rette, drenge, fordi dette kunne være en game changer.

Chefen for madlavnings virksomheden mener, at mænds størrelse kan være hæmmet af en tilstand kaldet 'Buried Penis Syndrome'.

Som navnet antyder, er det her, vedhænget bliver begravet under fedt, hvilket betyder, at mindre af det er synligt.

Cavallini, fra Tampa Bay, Florida, anslår, at for hver 30 lbs (13,6 kg), en mand tager på, mister han en tomme af synlig penis.

Dette betyder, at vægttab vil få en mand til at fremstå mere veludstyret, da mere af hans penis vil blive vist.

Cavallini, administrerende direktør for Nutrition Solutions, håber, at de ekstra centimeter vil øge mænds selvtillid og tilskynde dem til at holde sig til en sund livsstil.

Den 40-årige sagde: "Fra et mandligt perspektiv er vores selvtillid meget pakket ind i vores fysiske egenskaber og vores kroppe, og det område er noget, vi alle er meget stolte af.

"Den fede del er, at når du kommer i bedre form, kan du faktisk tilføje centimeter til din penis.

"For hver 30 pund overskydende fedt, du taber, vil du få et par centimeter synlig penis.

"Som du kan forestille dig, kan dette være en virkelig stærk motivator for mænd, når de forstår, at det er tilfældet.

"Forhåbentlig tvinger det dem til at begynde at være lidt mere opmærksomme på den mad, de putter i deres krop, og den motion, de får." Fortæller Chris Cavallini ifølge LADbible.