Chris og Steph bookede rejse for 16.000 kroner, velvidende at Thomas Cook gik konkurs: Nu vil de have penge tilbage

Foto: Shutterstock.com

Det er så galt, at det faktisk er genialt. Chris og Steph stod til at miste 16.000 kroner værd af Thomas Cook-gavekort, men nu tyder det på, at en gal ide kan give dem kolde kontanter.

Denne artikel indeholder affiliate links.

Chris King på 41 år og hans kone Steph havde i længe drømt at om tage deres tre børn med på en drømmeferie til Disneyland, når de blev gamle nok. De valgte derfor at spare op, og det gjorde de i form af gavekort til rejseselskabet Thomas Cook, hvor de blandt andet til fødselsdage og jul fik disse gavekort i gave af deres venner og familie.

Pludselig fik de den hjerteskærende nyhed, at Thomas Cook var på randen af konkurs, og dermed ville samtlige af de gavekort de havde liggende være 0 kroner værd, og drømmen om Disneyland ville være langt væk.

Læs også

Morten blev udsat for stort dilemma i Luksusfælden: Nu sover han i bilen

Chris King fik derfor en ide, og han marcherede derfor ind i en Thomas Cook-forretning i Reading, hvilket fik de ansatte til at spærre øjnene op.

“Jeg gik ind i butikken og tre af de ansatte stoppede op og kiggede på mig, som var jeg en fremmede der gik ind på en westernbar. De må have tænkt, at jeg var skør,” fortæller Chris til mediet Mirror.

Chris var dog ikke skør, han havde en plan om at få familien til Disneyland, men for at det kunne ske, måtte han først booke en ferie til New York.

Familiefaren brugte derfor sine gavekort til Thomas Cook på en rejse for ham selv og konen. I alt kostede turen dem 16.000 kroner, og rejsen blev booket blot to timer inden, at Thomas Cook officielt gik konkurs.

Kan ende med at få 16.000 kroner udbetalt

Chris eller Steph havde dog ingen intentioner om at rejse til New York, de ville bare gerne have brugt deres gavekort, så de måske kunne få penge retur.

I England er rejsende nemlig dækket af en såkaldt ‘ATOL Protection’ som fungerer på samme måde som i Danmark, hvor man kan få refunderet sin ferie, hvis man har købt en pakkerejse, og virksomheden efterfølgende går konkurs.

“Det var en ret akavet situation at være i, især fordi den af de ansatte havde arbejdet der i 30 år. Jeg sagde, at jeg godt var klar over, at de snart kunne være jobløse, men om de ikke lige kunne hjælpe mig,” fortæller Chris.

Det kunne de godt, og dermed fik Chris og Steph booket en rejse og brugt deres gavekort til en værdi af 16.000 kroner.

Det vides endnu ikke, om Chris og Steph får penge tilbage får deres rejse, men hvis vi skal tro reglerne hos ‘ATOL Protection’, så kan de se frem til at modtage 16.000 kroner.

 

Forkæl dig selv

(Dette er affiliate links

)Jeg vil gerne...

- Være solbrun

- Bedre blodcirkulation

- Større bryster

- Hvidere tænder

 

 

Læs også

Fanget i Danmark: Mand har været på flugt i 23 år fra FBI

Læs også

Skift læge - Der kan være mange grunde til at skifte læge. De fleste mennesker gør det i forbindelse med flytning, men man kan også vælge at skifte læge, hvis man ikke er tilfreds med den klinik eller læge, som man er blevet tildelt.

Ekstra nummerplade - I nogle tilfælde har man som bilejer brug for en ekstra nummerplade. Her kan du se, hvornår du har brug for en ekstra nummerplade, hvordan du får fat på den, og hvordan den skal sættes på.

Slim i halsen - Det er typisk at opleve slim i halsen, når man er forkølet. Det gælder også for halsbetændelse eller bihulebetændelse. Drik masser af væske, hvis du har slim i halsen. Ellers kan du læse mere her om årsager, symptomer og lindring af slim i halsen.

 

Dagens Gossip