Coca-Cola i nyt samarbejde: Nu kan du få Cola-kaffe

Foto: Costa Coffee

Er du glad for Coca-Cola og kaffe? Så er din vildeste drøm netop gået i opfyldelse. Det er nu muligt at få en kaffe-latte eller en cappuccino med smag af Coca-Cola.

Det er altid spændende, når en gigant som Coca-Cola lancerer et nyt produkt. Sidste år var det Coca-Cola Energy, som var Coca-Colas svar på en energidrik, og nu fortsætter sodavandsgiganten i koffein-genren.

Denne gang er det kaffekæde Costa Coffee, der er gået ind i et samarbejde med Coca-Cola, hvor de fremadrettet skal servere kaffe med Coca-Cola-smag.

Læs også

Sara Bro smider alt tøjet igen: Se hende nøgen her

Det er barista-kæden, Costa Coffee der har breaket det noget specielle samarbejde på deres LinkedIn-profil, hvor de fortæller om, at man nu kan smage de første Coca-Cola-kaffer nogensinde.

Det vil være muligt at få en Coca-Cola-latte og en Coca-Cola-cappuccino.

Foto: Costa Coffee

Lancering deler vandene

Er man glad for både Coca-Cola og kaffe, så kan det måske lyde som en himmelsk smagsoplevelse. Beskeden om den nye Coca-Cola-kaffe har dog delt vandende, og kommentarerne til Costa Coffees opslag er meget blandede.

Flere mennesker synes det lyder helt genialt, og de kan ikke vente med at smage det, mens andre skriver, at det lyder vammelt, og at Coca-Cola burde skamme sig, når de forsøger at ødelægge en god kop kaffe ved at tilføje smagen af cola.

De nye Coca-Cola-kaffer er blevet lanceret i Kina, og det forventes, at der kommer en Coca-Cola-iskaffe i juli. Hvorvidt denne smag vil komme til Danmark vides ikke endnu. Costa der på verdensplan har mere end 3.000 butikker på verdensplan, har fortsat ikke en i Danmark. Hvis Coca-Cola-kaffen skulle til Danmark, ville det skulle ske på en særaftale.

Læs også

Populær præst: 'Jeg har helligånden i min tarm'

 

 

Dagens Gossip