Coca Cola laver stor ændring med Fanta-sodavanden

Foto: Shutterstock.com

Coca-Cola har lavet en stor ændring på deres Fanta-sodavand med appelsinsmag.

Coca-Cola har ændret på deres populære Fanta-sodavand - og det er dårlige nyheder for forbrugerne.

Drikkevaregiganten Coca-Cola har reduceret mængden af appelsinjuice i Fanta Orange i England, og samtidig har de hævet prisen. Det vides endnu ikke, om reduceringen af appelsinjuice også sker i Danmark.

Tidligere indeholdt en 500 ml flaske Fanta Orange 35 ml appelsinjuice fra koncentrat, men nu indeholder samme størrelse flaske kun 20 ml appelsinjuice. Det skriver MailOnline.

Det betyder, at forbrugerne får 43% mindre appelsinjuice end for et år siden.

Men Coca-Cola er ikke det eneste selskab, der foretager ændringer på populære produkter.

Drikkevareindustrien har længe været under pres for at reducere sukkerindholdet i deres produkter, og nogle selskaber har valgt at reducere mængden af frugtsaft og erstatte den med kunstige sødestoffer.

Coca-Cola har tidligere meddelt, at de vil reducere kalorieindholdet i deres produkter og erstatte sukker med alternative sødemidler for at imødekomme forbrugernes efterspørgsel efter sundere alternativer.

Mens nogle forbrugere vil værdsætte disse ændringer, vil andre måske savne den autentiske smag af frugtsaft i deres sodavand. Det er en balancegang for drikkevarevirksomhederne at finde den rette formel for at imødekomme forbrugernes ønsker og samtidig opretholde deres salgstal.

Læs også

Disse klamme ting sker, når du ikke skifter sengetøj ofte nok

 

.

Dagens Gossip