Corona-patient bed sygeplejerske i ansigtet: Forsøgte at flygte fra corona-karantæne

Foto: Shutterstock.com

En coronasmittet patient var langt fra tilfreds med at skulle i karantæne, så vedkommende bed en sygeplejerske og forsøgte at stikke af.

En 47-årig patient, der var indlagt med coronavirus, forsøgte at flygte fra karantæneafdelingen på sygehuset. Han bed en sygeplejerske, der forsøgte at stoppe ham i ansigtet.

Læs også

Mette Frederiksen har godt nyt til danskerne

Politiet har angiveligt arresteret en mand, der er blevet testet positiv for Covid-19, efter han bed en kinesisk sygeplejerske mens han forsøgte at flygte fra myndighederne 

Det skriver det britiske medie thesun.co.uk.

Testede positiv, da han ankom til Kina

Sygeplejersken Wang Hong havde et hævet ansigt med blodige mærker under det ene øje. Hun påstår at hun fik skaderne da hun blev angrebet af den 47-årige Okonkwonwoye Chika Patrick, der har nigeriansk pas. 

Manden ankom til Kina den 20. marts, hvor han blev testet positiv for coronavirus. Han blev sendt til Guangzhou Eighth People’s Hospital den 23. marts, det fortæller myndighederne.

Skubbede, tæskede og bed sygeplejersken

Wang Hong, der er sygeplejerske, forsøgte at tage nogle yderligere tests på Patrick, da han angiveligt nægtede at samarbejde og forsøgte at slippe ud af hospitalets karantæneafdeling. 

Politiet fra Guangzhou siger at Patrick ”skubbede” Wang Hong ned på jorden, ”tæskede hende” og så ”bed” han sygeplejersken i ansigtet. 

Han blev stoppet af hospitalets sikkerhedspersonale og herefter blev han overladt til lokale betjente, som nu tilbageholder ham i ”overvåget karantæne behandling.” 

Manden skal anklages for forbrydelsen så snart han er udskrevet fra sin behandling, fortæller politiet.

Skader på ansigtet, halsen og taljen 

Kollegaer har filmet Wang Hong mens hun græder og står i chok, på videoen kan man se sårene i hendes ansigt, så politiet har beviser for påstanden. 

Hospitalet fortællerat Wang Hong har fået skader i ansigtet, på halsen og taljen. 

Hun havde beskyttende udstyr på under angrebet og er i risiko for flere infektioner. Hun er blevet testet for forskellige infektioner herunder også Covid-19. 

Guangzhou Eighth People’s Hospital, som er det største indenfor infektionssygdomme i Kinas sydlige regioner, sagde, at de havde øget sikkerheden efter hændelsen.

Læs også

Læge advarer mod brugen af engangshandsker

 

 

Dagens Gossip