Corvette-fører giver uprovokeret finger i trafikken: Så får han sit livs lærestreg

01/04/2023 14:40

Jesper Bengtson

Udland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En corvette-fører får sig en alvorlig lærestreg, da han giver fingeren og samtidig nægter at lukke en anden bil ind i køen.

Mest læste i dag

Trafikregler skal overholdes, men udover at overholde dem, så er det også vigtigt, at man giver plads og viser hensyn, når man befinder sig i trafikken.

Dog findes der desværre uvenlige bilister, der ikke viser hensyn, når de færdes i trafikken. Det er denne historie et glimrende eksempel på.

I videoen, der ligger i bunden af artiklen, nægter en Corvette at lukke en pick-up-truck ind i motorvejskøen, og nu er klippet gået viralt.

Efter at pick-up-trucken har tydeliggjort, at vedkommende gerne vil ind i køen, ruller Corvette-føreren nemlig vinduet ned og giver føreren af pick-up-trucken fingeren.

Det kom han dog til at fortryde kort efter.

Føreren af pick-up-trucken fik nemlig det perfekte svar til den unødvendige finger, som han fik af Corvette-føreren:

“Jeg kørte gennem trafikken i nærheden af Seattle og bemærkede en Corvette, der ikke ville lade en Dodge køre ind i køen, så Dodgen lagde sig ved siden af ham.”, skriver vedkommende der har del videoen og fortsætter:

“Da Corvette-føreren rullede vinduet ned og gav ham fuckfingeren, svarede Dodge-ejeren med så meget røg, at man slet ikke kunne se føreren i bilen. Det hele endte med, at han lod bilen komme ind”, afslutter vedkommende, der har delt den nu virale video.

Du kan se den virale video herunder: