CrossFit-gruppe løber forbi en restaurant: Men se så, hvad der sker

Foto: @BernardoBcabral/ Twitter

Kunderne var mildest talt rædselsslagne.

Overvågningskameraer har lørdag den 24. september fanget en video af nogle mennesker, der sad udenfor ved restauranten Cervejaria Alphaiate i Ed California condo, Brasilien, hvor de fik et måltid samt en drink.

Men ved 21-tiden blev alle med ét bange, da de så en masse mennesker løbe direkte mod dem.

I optagelserne kan man se en kvinde, der kommer ind i billedet fra venstre, efterfulgt af en hund og en række andre løbere.

Gæsterne begyndte da at flygte fra stedet, hvortil der endda bliver væltet borde og stole.

Personalet begynder efterfølgende at flygte fra stedet i forvirret panik. 

Foto: @BernardoBcabral/ Twitter

Videoen er gået viralt på hjemmesider som Reddit og Twitter og har fået millioner af visninger.

Det er siden blevet afsløret, at kunder og personale troede, at løberne var tyve, der var ude efter deres personlige ejendele.

"De troede, at de var ofre for 'arrastão', en form for kriminalitet, hvor en gruppe tyve løber hen over forsamlede mennesker og stjæler deres værdigenstande under trusler med en pistol. Meget almindeligt på Rio de Janeiros strande," skriver en.

Foto: Reddit

Heldigvis fik kunderne og personalet af løberne at vide, at de var en del af en CrossFit-gruppe og ikke forsøgte at stjæle noget.

"Efter et par minutter kunne vi se, at der ikke skete noget. Alle begyndte at grine og gik tilbage til bordene, som om intet var sket," siger Kelner, der hævder at have været til stede ved restauranten, hvorefter hun tilføjer:

"Gudskelov, jeg aldrig er blevet bestjålet. Jeg har heller ikke oplevet noget lignende, men man befinder sig i en ekstremt farlig by, og så ser man tre mennesker løbe hen imod en."

Restauranten har siden meldt ud, at hændelsen var intet andet end en misforståelse.

Læs også

Advarer regeringen: Kan resultere i årlig skattestigning på 36.000 kroner for danske familier

 

Dagens Gossip