Da Chris tjekkede sin bankkonto, fik han et chok: Havde 697.483.383.810.606.500 kroner på kontoen

Foto: Shutterstock.com

I nogle ganske få minutter fik Chris Reynolds lov til at være den ultimativt rigeste person på Jorden.

Rigtig mange mennesker drømmer om at vinde den helt store gevinst på mange millioner i Lotto. 

Det gjorde Chris Reynolds fra USA også, men da han en dag i 2013 tjekkede sin Paypal-konto havde han aldrig forventet det syn, der mødte ham.

Læs også

Hønen blev pludselig angrebet af rovfugl: Se så, hvad geden og den anden høne gør

På kontoen kunne han nemlig se, at der stod intet mindre end $92.233.720.368.547.800 (697.483.383.810.606.500 kroner) - eller næsten 700 billiarder kroner. 

"Til at starte med troede jeg, at jeg skyldte billiarder," forklarede Chris ifølge Unilad dengang til Philadelphia Daily News, som var de første, der bragte historien om Chris' pludseligt opståede formue. 

Det var nemlig ikke penge, som han skyldte, men derimod penge, som rent faktisk stod på hans konto, og Chris var derfor pludselig den suverænt rigeste person på Jorden. 

Til sammenligning har den nuværende rigeste mand på Jorden, Tesla-stifteren Elon Musk, en personlig formue på cirka $248.000.000.000 (1.875.663.680.000 kroner). 

Lykken varede dog kort for Chris. 

Hos betalingsfirmaet Paypal opdagede man nemlig hurtigt, at der var sket en STOR fejl, og pengene blev derfor efter få minutter fjernet fra Chris' konto igen, og han modtog i stedet en undskyldning for "ulejligheden."

"Dette er tydeligvis en fejl, og vi sætter pris på, at hr Reynolds forstod, at det var tilfældet," lød det desuden i en udtalelse fra selskabet. 

Modtog fornem undskyldning fra Paypal

En skriftlig undskyldning og oplevelsen af at være verdens rigeste i få minutter var dog ikke det eneste, som Chris fik ud af 'eventyret'. 

Paypal var nemlig så pinlige over situationen, at de tilbød Chris et plaster på såret i form af et (for offentligheden) ukendt kontantbeløb, som Chris dog valgte i stedet skulle gå til velgørenhed. 

"Vi synes, at det er inspirerende, at han vælger at bruge denne episode til at donere til en velgørenhedssag, som han tror på," lød det senere i en udtalelse fra Paypal, som fortsatte: 

"[...] vi håber, at vi kan ære hans sjæl ved at donere til en sag efter hans valg - vi har kontaktet ham for at lade ham vide [...], at vi er taknemmelige for at have ham som kunde."

Da Chris efter episoden blev spurgt af en journalist om, hvad han ville have brugt pengene på, hvis han måtte beholde dem, svarede han: Til at "betale den nationale gæld af."

"Og så ville jeg købe Phillies [red. amerikansk baseballhold], hvis jeg kunne få en god pris," tilføjede han desuden.

Læs også

Sådan har denne mand tjent mere end 3 milliarder kroner på OnlyFans på kun to år

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip