David fandt mystisk skrift på kasse i butik: 10-årig dreng havde efterladt hjerteskærende besked

Foto: David Bateman

En medarbejder i en britisk supermarkedskoncern gjorde et hjerteskærende fund i legetøjsafdelingen tidligere på måneden.

David Bateman gjorde et hjerteskærende fund, på en ellers helt almindelig arbejdsdag hos den britiske supermarkedskoncern Asda tidligere på måneden.

I legetøjsafdelingen sad en pandabamse nede i en papkasse, hvorpå nogen havde efterladt en besked skrevet med blyant.

Det skriver det britiske lokalmedie Liverpool Echo.

Foto: David Bateman

- Min mor har ikke penge nok til at købe pandaen til mig, så hun køber den den 15. juni. Vær sød ikke at købe ham, for det vil gøre mig ked af det og få mig til at græde. Mange tak fra den håbefulde fremtidige ejer, stod der på papkassen.

Foto: David Bateman

Foto: David Bateman

David Bateman blev bevæget over barnets hilsen og valgte at dele billeder af det usædvanlige fund på Facebook i håb om at finde frem til afsenderen. Det viste sig, at nogle medarbejdere fra kundeservice havde set en lille dreng bære rundt på kassen den dag, hvor den blev fundet. Drengen havde desuden talt med dem om pandaen.

- Find Pandys nye hjem. En lille dreng ville virkelig gerne have denne her bamse og efterlod dette i legetøjsafdelingen sidste uge. Vi har ikke set ham siden. Lad os prøve at finde dem og hjælpe dem ved dele dette opslag, skrev David Bateman til sine billeder af bamsen.

David Batemans opslag fik mange reaktioner fra andre facebookbrugere, som ikke kun stå for drengens besked. Det kunne butikkens medarbejdere heller ikke, så de lod Pandy stå i sin kasse på lageret, mens de forsøgte at finde hans fremtidige hjem. De besluttede sig desuden for at gå sammen om at købe Pandy til drengen, så han kunne få den, hvis han vendte tilbage til butikken igen. 

Læs også

Kvinde nægtede mørkhudet pige at sætte sig på bussen - da reagerede Aleksander med det samme

Heldigvis fik drengens mor Debbie Ashworth øje på David Batemans opslag, da det pludselig dukkede op i hendes facebookfeed. Hun tog sønnen - 10-årige Leon - med tilbage til butikken, hvor han endelig blev genforenet med Pandy.

Det oplyser Asda på deres hjemmeside.

- Det var ikke gået op for mig, hvad Leon havde skrevet, før jeg så opslaget på Facebook. Han havde virkelig lagt hjerte og sjæl i den besked. Sådan er han. Han har følelserne uden på tøjet, siger Debbie Ashworth til Asda.

Læs også

Kvinde tilbyder at tage billede af glad familie – to dage senere modtager hun denne hårrejsende besked

Hun og Leon bor sammen med manden Paul og deres andre børn på henholdsvis syv og 11 år. Hele familien har været igennem et lidt vanskeligt år, efter deres fjerde barn blev født for tidligt i januar og døde kort efter. Medarbejdernes gestus gjorde stort indtryk på både mor og søn:

- Da vi gik ud af butikken, sagde han til mig: ‘Det her er den bedste dag i mit liv’. Det betød alverden for ham, siger Debbie Ashworth.

Femårige Egil skrev en besked til politiet - 30 dage senere dukkede to betjente op på familiens bopæl

 

Dagens Gossip